0 Takip Edilen
11 Takipçi
chatlackali
TC Onaylı

6 Eki 2019

21,418 Mesaj

88,557 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Bu başlıkta size şimdinin gençlerinin belki ismini bile duymadığı ama bir zamanların çok güzel filmlerine imza atmış efsane oyuncularını tanıtmaya çalışacağım. Filmlerini izlediğim oyunculardan seçimler yapacağım için; herhangi bir filmini hiç izlemediğim ve atladığım oyuncu olursa kendisinden şimdiden özür dilerim. O halde ilk efsane ile başlayalım...
Rock HUDSON
Kendisini ilk kez TRT1 de ''Mcmillan ve karısı'' dizisi ile tanıdım. Dizide Mcmillan rolünü oynuyordu akıcı ve güzel bir diziydi. Sonrasında tabii yine aynı kanalda çocukluk yıllarımda hemen tüm filmlerini zevkle izledim. Genelde romantik komedi tarzı filmlerde oynuyordu. Şu an aklıma gelen filmi sanırım Doris Day ile oynadığı, ''Yastık Kavgası'' isimli filmidir. Aids hastalığından ölen ilk ünlüdür.
tr.wikipedia.org

Rock HUDSON
Kendisini ilk kez TRT1 de ''Mcmillan ve karısı'' dizisi ile tanıdım. Dizide Mcmillan rolünü oynuyordu akıcı ve güzel bir diziydi. Sonrasında tabii yine aynı kanalda çocukluk yıllarımda hemen tüm filmlerini zevkle izledim. Genelde romantik komedi tarzı filmlerde oynuyordu. Şu an aklıma gelen filmi sanırım Doris Day ile oynadığı, ''Yastık Kavgası'' isimli filmidir. Aids hastalığından ölen ilk ünlüdür.

Rock Hudson - Vikipedi