6 Ocak 2020

12,484 Mesaj

28,118 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Aynen abi dediğin gibiHamza sporcular arasinda en zengini olabilir.Mesutla falan yarisir parada.Cunku Hamza yeni Turkiyenin o donem populer sporcusuydu ve Halterde gelen basarilar olsun doneminde olmayan medyanin ve az sayida siyasetciyle olan munasebetinden dolayi tum Turkiye sporundaki basari pastasinin %90inin payini yemis bir kardesimizdir.Basarili midir tabii ki basarilidir...
Ama sans ve akilli yatirimlarla servetine servet katmistir kazandigi olaganustu oduller sayesinde.Meshur Uskudarda bulunan 2-3 tane buyuk luks sitenin %50 sahibi oldugunu biliyorum.Onun haricinde de bir cok yerde benzer ortakliklari veya mal sahiplikleri var.Yeterince hat ve plaka sahibi oldugunuda duymustum zamaninda odulleri geldigi gibi yatirirmis bu tarz seylere.Simdide keyfini suruyor zamaninda yok parasina aldigi kararlar sayesinde helali hos olsun.Birde AKPye dayandi zaten Turkiye bazi bakanliklardan bile daha yetkili bir pozisyonda suan ama cok goz onunde degil keyfe keder yasantisini suruyor.Adam spordaki basarilarini siyaset alaninda secimlerini yaparken bile basarili sekilde kullaniyor.
Ataşehir'de migros var merkezde orada bı site var eski sayılır orada 3+1 evde oturuyor kardeşi Muttalip abi daha mütevazi 2+1 bir evde oturuyor
Enteresanlar yani
Mesela Ümraniye'de bir arazi - yarım kalan proje meselesi eşime geldi, Hamza Yerlikaya proje bitmeyince haklı fesih yapmış sırf orada 200 dairesi var yarısı onunmuş alma dedim hanıma davayı kazanamazsın almadı o da