4 Ara 2019
4,856 Mesaj
9,661 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
23 Kas 2019
994 Mesaj
1,719 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
1 Eki 2019
96 Mesaj
57 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Vall bilgim yok ama,Vodafone en dolandırıcı öperatördür. Millet pahalı diye Turkcell'i eleştiriyor ama adam diyor kaliteliyim ve fiyatım bu. Ama Vodafone her konuda tam bir dolandırıcı ve sahtekar firmadır. 6 yıldır TT kullanıyorum,çok ücraa köşelerde birde eksi katlarda zor çekiyor o kadar.Bu vodafone dolandiriciligi nedir bilen var mi? Turk telekomdayim youtube falan vodafonda sinirsiz diyorlar biraz baktim milleti dolandirmis gecsem mi diye dusunuyorum
20 Eyl 2019
38 Mesaj
0 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Kesinlikle katılıyorumVall bilgim yok ama,Vodafone en dolandırıcı öperatördür. Millet pahalı diye Turkcell'i eleştiriyor ama adam diyor kaliteliyim ve fiyatım bu. Ama Vodafone her konuda tam bir dolandırıcı ve sahtekar firmadır. 6 yıldır TT kullanıyorum,çok ücraa köşelerde birde eksi katlarda zor çekiyor o kadar.
Geçenlerde arkadaşım ev tutmuş,-2 de idi biraz zor çekti onun dışında gayet memnunum.
7 Ocak 2020
60 Mesaj
51 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
23 Kas 2019
994 Mesaj
1,719 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Cekimden dolayi degismek istiyorum yoksa degismem turkcell zengin hatti tabiri caizse ona hayatta gecmem pttcel ve teknocell var bunlarda tt alt yapisini kullaniyor cok cekim yok bulundugum yerde vodafone iyi cekiyor tum koylu vodafone kullaniyor ama baktim biraz sikayetlere faturalara istemsizce fazladan ucret koyup cok adam dolandirmislarVall bilgim yok ama,Vodafone en dolandırıcı öperatördür. Millet pahalı diye Turkcell'i eleştiriyor ama adam diyor kaliteliyim ve fiyatım bu. Ama Vodafone her konuda tam bir dolandırıcı ve sahtekar firmadır. 6 yıldır TT kullanıyorum,çok ücraa köşelerde birde eksi katlarda zor çekiyor o kadar.
Geçenlerde arkadaşım ev tutmuş,-2 de idi biraz zor çekti onun dışında gayet memnunum.
23 Kas 2019
994 Mesaj
1,719 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Bimcell deyip hafife alma :) turkcell alt yapisini kullaniyorlardi ama suan tt de hepsi cekim alani hemen hemen ayni pttcel teknocell bimcell falan bunlarin ilk kullandigi alt yapi turkcell di sonradan anlasmayi degistiler diye okumustumBimcel nedir ya
4 Ara 2019
106 Mesaj
63 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
5 Ocak 2020
291 Mesaj
636 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
ücret falan yok geçebilirsin kolay iş o da bende Turkcell den Vodqfona geçtim aksine çok memnunum İstanbulda çekme sorunuyla karşılaşmadım. Turkcellde net aşımımdan dolayı defalarca 300-400 fatura ödedim Vodafon da sabit 50 Tlye 15gb internetnefretim oldu bu vodafon sürekli kopuyor evde çekmiyor numara aynı kalsa başka operatöre geçsem böylebir şey mümkün mü ücreti falan nedir bilgisi olanvar mı