29 Kas 2019
60,832 Mesaj
82,616 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
26 Kas 2019
90 Mesaj
197 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,677 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Taharet musluğuna kulak temizleme çubuğumu cinsmisin laAnnemim bazı sağlık problemleri var, uzun zamandır yemek dışında çoğu ev işini ben yaparım. Titizimdir de ayrıca. taharet muslupu var ya beyler onun içini bile sabunladığım kulak temizleme çubuğuyla falan köpürtürüm . Haftada 1 üstünkörü temizlik , Ayda 1 kez de detaylı temizlik yaparım ( 1,5 gün bile sürdüğü oluyor ) banyo küveti falansa ortalama 2 günde 1 ovuyorum genelde. Hiç olmadı domolun falan banyo için ıslak mendilleri oluyor en kötü 2 günde bir onlarla 2 sn siler durularım.
Neyse corona öncesi , tüm bunlara rağmen eve temizlikçi ablalar çağıyordu annem. Biraz benim yükümü hafifletmek biraz da bu ablalara destek amaçlı sanırım.
Abla kardeş sabah 7-8 gibi gelip 15-16 gibi çıkarlardı. Kahvaltı yı burada öğlen yemeğini de genelde dışardan pide lahmacun falan söylerdik. Şimdi Allahları var arı gibi de çalışırlardı. Kirli çamaşırları katlamadan tutun , bulaşığa kadar gözlerine ilişen ne varsa toparlarlardı. Ev genel olarak temiz olduğu için bunlara da vakit kalıyor olabilir tabii :d
herhalde en son 2 si toplam 110 ya da 130 alıyordu. ( bir sene öncesinin parası ) . Sigorta falan yok.
Sonuç olarak hocam zaten 800 gibi bir rakam bile o çalışma saatleri için fazlasıyla yeterli. Ama bence asıl sorun bunların açgözlülüğü. Açıkçası ben biraz iyi niyet, naiflik gördükten sonra böyle sömürmeye çalıştıkları için şu dakika işten çıkartırdım. Gerekirse 1000 başka birine verir bunlara kuruş kazandırmazdım.
3 Kas 2019
50,363 Mesaj
98,602 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
anneniz için çok geçmiş olsun üstadAnnemim bazı sağlık problemleri var, uzun zamandır yemek dışında çoğu ev işini ben yaparım. Titizimdir de ayrıca. taharet muslupu var ya beyler onun içini bile sabunladığım kulak temizleme çubuğuyla falan köpürtürüm . Haftada 1 üstünkörü temizlik , Ayda 1 kez de detaylı temizlik yaparım ( 1,5 gün bile sürdüğü oluyor ) banyo küveti falansa ortalama 2 günde 1 ovuyorum genelde. Hiç olmadı domolun falan banyo için ıslak mendilleri oluyor en kötü 2 günde bir onlarla 2 sn siler durularım.
Neyse corona öncesi , tüm bunlara rağmen eve temizlikçi ablalar çağıyordu annem. Biraz benim yükümü hafifletmek biraz da bu ablalara destek amaçlı sanırım.
Abla kardeş sabah 7-8 gibi gelip 15-16 gibi çıkarlardı. Kahvaltı yı burada öğlen yemeğini de genelde dışardan pide lahmacun falan söylerdik. Şimdi Allahları var arı gibi de çalışırlardı. Kirli çamaşırları katlamadan tutun , bulaşığa kadar gözlerine ilişen ne varsa toparlarlardı. Ev genel olarak temiz olduğu için bunlara da vakit kalıyor olabilir tabii :d
herhalde en son 2 si toplam 110 ya da 130 alıyordu. ( bir sene öncesinin parası ) . Sigorta falan yok.
Sonuç olarak hocam zaten 800 gibi bir rakam bile o çalışma saatleri için fazlasıyla yeterli. Ama bence asıl sorun bunların açgözlülüğü. Açıkçası ben biraz iyi niyet, naiflik gördükten sonra böyle sömürmeye çalıştıkları için şu dakika işten çıkartırdım. Gerekirse 1000 başka birine verir bunlara kuruş kazandırmazdım.
29 Kas 2019
60,832 Mesaj
82,616 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
anneniz için çok geçmiş olsun üstad
5 Kas 2019