2 Kas 2019

35,334 Mesaj

101,677 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Orta avrupalı olmuş adam olamamışÇekiliş işleri çok garip, garip kelimesinin kendisi garip kalıyor hatta. Daha doğru bir cümle ile çekiliş işleri çok iğrenç. He biz forumuz, forumu geliştirmek için malesef bu yöntemlere ağırlık veriyoruz ama bu çekiliş işleri yüzünden bizim forum dahil, tüm forumlarda " Yok canım O adam yapmaz, demez " diyebileceğim kim varsa bir şeyler yaptı, dedi, oldu. Yadırgamıyorum artık.
İlgili forumdan bahsedildiğinde ya da ismi geçtiğinde defalarca yasak değil kodlamayın adını açık açık yazın, hepimizin bir gönül bağı var diyordum. Hatırlayanlar vardır, ama bu forumda takılmış, insanları tanımış, bizlerle sohbet etmiş sonra yöneticilik teklifi gelince ilgili yere giden ve son Ali abi nin olayından sonra insanları banlayıp arkasından atıp tutan orta avrupa lı arkadaşı gördükten sonra hiç bir şeyi yadırgamıyorum.
Sizde de hata var @GAMSIZ , ilgili forumdaki çekilişleri etkinlikleri burada yazıyorsunuz çünkü. Bizde olanları orada yazabiliyorsanız burada yazın. Çünkü Ali abi nin olayından sonra her şey değişti.