20 Ocak 2020

20,015 Mesaj

21,635 Tepki

0 Çözüm

5,100

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Özet geç hocam, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var bende@chatlackali abi 26.4 vki (vücut kitle indeksi) çıkmış. yani dünya sağlık örgütüne göre sen kilolu sınıfına giriyorsun.. 20-25 arası olması normali o birimin...
bu arada bir konu hakkında yazmak istiyorum.. daha da tek yorum yapmicam bu konuda..yazımmrnobody gibi uzun olabilir ama kısa tutmaya çalışacağım.
arkadaşlar para alış-veriş vs konularıyla ilgili yazmak istiyorum..forumun ilk kurulduğu zamanlardan beri burdyaım. bir ara ayrılığım oldu ama o da kendimle ilgiliydi.. bazen forumda para alışverişi borç alacak meseleleri öyle bir hal alıyorki . insan üzülüyor.. çünkü burda bir dostluğumuz var. forumu şevkle takip ediyor ve yazıyorum..cok iyi abiler,kardeşler,dostlar edindim burda. ama bazen aptal yerine konmak, ilginç hesap/kitaplar üzüyor beni.. tabiki de burda kimseyi hedef almıyorum . genel oalrak diyorum...
yani eskiden şevkle kupon paylaşırken / rolling yaparken şimdi bunlar hiç içimden gelmiyor. çünkü korkuyor insan artık. öyle işler dönüyor ki perde arkasında ( yönetimle alakalı değil yanlış anlaşılmasın )
o yüzden hiç etkinlik yapasım gelmiyor. en son yaptığım bal ligi etkinliğini bile heyecanıma ortak olsun diye açtım ama sonradan pişman oldum.. forumun,belki de internet aleminin en bonkör en samimi en düzgün adamı ali abiyi bile isyan ettirdiler. artık kimse kupon paylaşmak rolling yapmak istemiyor...
neyse daha açık konuşmak isterdim ama bu kadarı yeterli şimdilik. bende forumda artık çok ekstra işler olmadıkça ( yani 1000 oranlı kombine kupon tutturup 100k felan kazanmazsam,tabi o durumda bile forumdan yakın bulduğum kişileri wildlerdim sanırım )
herneyse inşallah herşey daha güzel olacak
şimdiden iyi tatiller,iyi bayramlar dostlar...