7 Eki 2019

8,227 Mesaj

21,895 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Bu adamlar seni bir görse bırak mesaj atmayı mahallenden bile geçmezler ?ya hanıma mesaj attı orospu çocuğunun biri önce çaldırdı saat 2'de, sana bişey sorabilir miyim sana bişey sorabilir miyim aldım telefonu bişey yazmadım, diyor ki seni kurbanda kesebilir miyim. ben epey bişey yazmadım bakayım ne diyor normal tacizci mi aşırı dinci ruh hastasının biri mi diye, kurbanda kessem razı olur musun deyip duruyor ben de kurbanda insan mı kesilir yazdım adam diyor ki allah koç indirmeseydi razı olur muydun, o ara tabi ben kendi numaramdan falan arıyorum telefon çalmadan kapanıyor, whatsapp aramalarını da açmıyor. neyse polisi aradım dedim böyle böyle numarası da var tespit edebilir misiniz, türkçe bilmeyen polis denk geldi bir türlü anlaşamadık herifle özürlü gibi amk. ekip yönlendirin dedim geldiler.
neyse bunlar gelene kadar herif sapıkça mesajlar atmaya başladı ben de ismini buldum kayıt programından ismiyle hitap ederek buna düz gittim hemen abi ben ruh hastasıyım kaç kere mahkemeye çıktım serbest kaldım beni öldür kurtulayım demeye başladı tamam dedim bana adres ver çıkıyorum yok abi yarın gebzede çalışıyorum dedim şimdi geleceğim yok rahat bi uyku uyiyim diyor dedim senin rahat uykunu sikerim seni bulacağım senin bu işten hiçbir türlü kaçarın yok engelledi piç
sonra kendi hattımdan dadandım yine engelledi anında.
savcılığa gideceğim bunun için tanış savcı var sadece isim ve adres isteyeceğim bulursam gereğini yapıp size atacağım internette de yayacağım videosunu aleme ibret olsun bu da sözüm olsun aq.