faustino
TC Onaylı

11 Kas 2019

7,192 Mesaj

14,933 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
abi sharmante en yanlıs adamlara bıle haklı olabılır gıbı yaklasıyor , ben de haksızlıga dayanamıyorum o yuzden ters yaptım , sorun yok ondan da ozur dılerız ayıp olduysa, ama benım ıcın kımsenın yuzune bakmayacagı bıri soylemi hıc hos olmadı, bun herkes bılır bızım kımseye kotulugumuz olmaz, neyse konuyu kapatıyorum kolay gelsın herkese...Ya arkadaşlar vallahi anlamsız. Yakup bir olay yaşadı sonra, eline para geçince geldi borcunu ödemiş. Şimdi borcunu ödemese üzerine 3 sene konuşulacaktı. Geldi borcunu ödemiş birde çekiliş yapmış ya bu adam çocuk ya çocuk 17 yaşındakiler nasıl çocuksa ergense buda 20-21 yaşında çocuk işte . Kumar hırsına para hırsına yenilmiş yapmış hata. Kumar işin içine girdi mi yaşta dinlemezde. Hata bu, yapılmış orada kalmış.
Tekrarlamış mı hayr, ufak ufak borçları varmış gelmiş ödemiş. Öyle bir izlenim yaratılıyor ki sanki ilahlaştırdık adamı. Yerin dibine sokulmuştu ve sokuluyor adam şu an. Ama borcunu harcını ödeyince üstüne 3-5 kişiye 50 lira hediye etmek istediğinde keselim moduna giriyorsunuz.
Lütfen az anlayışlı olun yav. Çekilişe neden izin verildi diyorsunuz. Şimdi yazsa yine açarım çekiliş, paranın üstünde ben bunu insanları paramla susturmak için yapıyorum mu yazmış adam? Bunu siz diyorsunuz ama her dediğiniz düşündüğünüz doğru olmayabilir.
Oldu olacak yatırıp sikelim böyle hata yapanları ya da boynunu vuralım. Az dozunda eleştirin cidden bazı yazılanlar ayıp boyutuna ulaştı
@sharmante az sakin yaz, @faustino hocam on numara adamsın ama vallahi seninde dilinin kemiği yok. 30 dakika sonra açarım artık az sinirler gevşesin.