DixiK
TC Onaylı

26 Kas 2019

5,556 Mesaj

17,054 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
ya zaten gelsin yazsın ne yapıyorsa yazsın ki yapamıyorBen dün kendisine foruma gereken açıklamayı yapmasını ve isterse tekrardan hiç yazmayabileceğini söyledim. Bir de kendisinden dinleyelim bakalım süreci.
Hatırlı abilere kardeşlere derken ne demek istediğini anlamadım açıkçası. Adam bildiğin çekiliş yaptı. Çekilişe katılanı da kazananı da biliyordu meseleyi.
Bizim savunmamız forum bunu anlatamıyoruz başından beri. Badbet olayında da aynısı olmuştu. Ben ısrarla adamı savunuyordum zira foruma herkesten çok katkı veriyordu. Daha sonra olayları çıkınca kendisi girmedi zaten. Eğer burada ben @yakup tarafından dolandırıldım diyen varsa ve kanıt sunarsa o zaman devreye gireriz. Daha 1 hafta önce rollcat ile kristaps meselesinde bile suçlanan biz olduk daha ne konuşuyoruz burda.
şimdi çekilişe girildi bilmem ne diye tepki var gibi bir algı oluştu olay o değil çekiliş olabilir isteyen girer isteyen girmez.
benim takıldığım konu dün gittim özellikle o konuya baktım dün bok denilene bugün ak denilmesine bir tepki olarak yazdım.
yoksa kim kime wild vermiş kim ne çekilişe girmiş herkesin kendi bileceği iş.
ama kendisi bile açıklama yapacak yüzü bulamazken 3 kuruş para ile insanları yumuşatabileceğini düşünüyorsa ben iyi niyet aramam çocukluğuna falan da vermem.
neyse daha da yazmayım kendisi yazarsa yazar artık.