5 Eyl 2019

9,690 Mesaj

50,431 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Şeffaf olunması lazim. Bu şekilde olmuyor şeffaflık. Onca yasanani da anlamadım. . Ne yaşandı da kararimizin arkasındayız diyorsunuz ?
Eğer bahsettiğiniz şey gelip burda bazılarımızın konunun takipçisi olmasından dolayı yazdığı şeyler ise gayet de doğal seylerdi. Benim o paraya çok da ihtiyacım yok. O düşen payın 10 katından fazlasını burda wild veya çekiliş olarak dağıttım. Özelden gelen talepleri de yeterince karşıladım, kimseyi kırmaya özen gösterdim.
Listeler yok, kafamıza göre dağıtım yapicaz , Biz öyle karar verdik arkasındayız demek bana göre büyük saygısızlık. İlk dağıtım kararını da siz vermistiniz. Siz o zaman kafanıza göre sürekli farklı kararlar verebilirsiniz bugün veya yarın .
Sen bu forumun sahibisin . Çifte standarttan uzak, şeffaf bir yönetim sergilemelisin. Yine de sen bilirsin.
Ben çok şeffafım . Şeffaf olmayanlar listede bile olmayıp kapı arkasında tezgah kurup kaos yaratanlardı. Çok şükür eledik, eliyoruz o "ince ruhlu" arkadaşlarımızı. Dağıtımlar için demiştik BİZİM KARAR VERECEĞİMİZ şekilde ve zamanda dağıtımlarada devam edeceğimizi söylemiştik. Arkasındayız :) Karar verirsek söyleriz buraya yazarız.
Saygısızlık bizlere yapılandı. "Hırsız" diyen adama kalpli gülücük atanlar sorgulasın kendini @pocketaces . Bu son mesajım bu konuda. Söylediğimiz baki :)