chatlackali
TC Onaylı

6 Eki 2019

21,427 Mesaj

88,587 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
İnşallah dediğin gibi, uzaklaşınca bazı şeylerin muhasebesini daha iyi yapmışsındır. Buradan seni uzaklaştıran posta en çok şaşıran ve kızanlardan biriydim ben. Arkandan tek kelime etmedim ama o zaman büyük yanlış yapmıştın ve vicdanı, kalbi olan birisinin yazmaması gereken şeyleri yazmıştınmaalesef buranın bir forum ortamı olduğunu unuttuk olmaması söylenmemesi gereken sözleri söyledik buna bende dahil ama uzak kalınca bazı şeylerin muhasebesini daha iyi yapıyor insan onun için ahmet mehmet ali isimlere takılmadan sadece güzel vakit geçirmeyi denememiz lazım ona laf sokayım buna laf sokayım ona hakaret edeyim böyle yapınca bende dahil kimsenin eline bişey geçmiyor burası bir forum eğlenmeye çalışıcaz tek yapmamız gereken bu ama maalesef bunu beceremedik kendi adıma sadece zaman geçirmek için burdayım kimseyi yargılamadan kırmadan üzmeden
Onu yazacağına o arkadaşa küfretseydin çok daha iyiydi.
Umuyorum ki gerçekten de dediğin gibi değerlendirmeni vs yapmış ve yanlışı ya da doğruyu (kendinle ilgili) farketmişsindir. Ne senin ne de başka bir arkadaşın benzer yanlışları yapmaması dileğiyle, hoşgeldin tekrar!..