2 Mar 2020

2,304 Mesaj

4,520 Tepki

0 Çözüm

300

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Diğer taraf tamamen komedi.Tempobet sözde sponsor olmuştu oraya çok oynadığım yer olduğu için işi karıştırdım biraz.Aradım,araştırdım Allahın hikmeti adamlar diyor 'Bizim sponsorluğu bırak,reklam anlaşmamız bile yok' inanmayın diye belirtti.Siteye yazdığımda merak ettim hiç kimsede yok sizde var dediğimde finanscı arkadaşım dedi falan filan ilk Destek başlığını kapattı anında desteğin üyeliğini sildi falan ama hala tartışıyor adamlar dedi diyorum SS atıyorum yok diyor birde ithamlarda bulunuyor falan garip garip üzerimden dedim 10 kere ya diyorum ispatlayın kardeşim adam TR'nin en büyük yerinde bile yok sen nasıl getirdin millete reklam yapıosun gibisinden bana hala ispatla diyor ispat olduğu halde adam değilsin falan ispatlamazsan dedi ve banladı 1 günlük
Komedi ya bak birde şey diodu finansman ekibiyle-site ekibi farklıymış haberleri olmayabilirmiş sorsam bile ulan dedim ne alaka 1 mail atacak böyle böyle denildi doğru mudur diye 
İspatla diyip banlaması komikti gittim üstüne siteye heryere mail döşedim adamların dediği tek şey : ''Sitemiz harici destek,reklam,işbirliği vs vs. konularda resmi kanallarımız hariç itibar etmeyin'' 1 gün ban attıktan sonra başlığı vs herşeyide kaldırdılar 4-5 ay banner devam etti falan eski turnuva bannerı bide e-spor falan onu bile güncellemediler kolpadan siteden çalıp ahaha
Site içinde zaten yönetici olarak yeni gelenlerin(Admin-S.Mod) hepsi ta kendisi sadece kılıf değiştiriyor o hesaplardan yazıyor falan ilk zamanlarda öyleydi zaten çok belli oluyordu yöneticilik yapan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi.Komedi zamanlardı hergün bir falso,bir yalan çıkıyordu ortaya...
İspatla diyip banlaması komikti gittim üstüne siteye heryere mail döşedim adamların dediği tek şey : ''Sitemiz harici destek,reklam,işbirliği vs vs. konularda resmi kanallarımız hariç itibar etmeyin'' 1 gün ban attıktan sonra başlığı vs herşeyide kaldırdılar 4-5 ay banner devam etti falan eski turnuva bannerı bide e-spor falan onu bile güncellemediler kolpadan siteden çalıp ahaha
Site içinde zaten yönetici olarak yeni gelenlerin(Admin-S.Mod) hepsi ta kendisi sadece kılıf değiştiriyor o hesaplardan yazıyor falan ilk zamanlarda öyleydi zaten çok belli oluyordu yöneticilik yapan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi.Komedi zamanlardı hergün bir falso,bir yalan çıkıyordu ortaya...