El Guapo
TC Onaylı

12 Kas 2019

6,835 Mesaj

16,669 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Kardeş 4 5 ay öncesine kadar ben de senin gibiydim, maaş yatıyordu gece sabaha kalmadan 0. 2 sene falan böyle oldu.allah belamı versin ya başka bir şey değil kurtulamıyorum artık para sanal geliyor. eşşek gibi ebem sikildi 1 ay boyunca çalıştım saçma sapan insanlarla muhatap oldum ne için şuraya vermek için. 1 günde gitti hepsi allah belamı versin hiçbir şeyi haketmiyorum
4 5 ay önce maaşın yattığı hesabı aileme geçirdim telefon numarası ile birlikte, SMS benim telefona gelmiyor dolasıyısıyla hiç bir şekilde giremiyorum. Ablamda o gece uyanık para yarar yatmaz kendi hesabına çekiyor dolayısıyla gidip şubeden de çekemiyorum. onların verdiği para kadar oynayabiliyorum ya da borç ödüyebiliyorum, gerisi de eve kalıyor zaten ailemin de benim dışında fazla bir geliri yok.
Ha yine ufak tefek alamamam gereken elden borçlar oluyor, ama en azından şu yaşadığın durumu yaşamıyorum artık ki yaşayan bilir en boktan şeydir önünde koca ay var geçen ayı iple çekip bugünü beklemişsin, ödenmesi gereken borçlar var elde var 0
Sana tavsiyem senin de bu sisteme geçmen, çocuk değiliz tabi ama maalesef hastayız yapacak bişey yok.
Geçmiş olsun