Biomet
TC Onaylı

5 Kas 2019

19,495 Mesaj

50,292 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Arkadaşlar merhaba...
2.kez hastalığa yakalandım.ve bu sefer ağır geçiyor.nefes darlığımda başladı..akciğer semptomlarım oluşmaya başladı..bugün sabah tomografide çektirdim..yatışda yapabilriiz dediler ama ben istemedim...evde tedaviye devam edeceğim...annem yanıma gelecekti ama zor ikna ettim gelmemesi için...çünkü bulaşıcı hastalık.ona da bulaşmasını istemem...burdaki dostlar alıiveriş konusunda yardımcı olacak..ağırlaşırsam tabi yatışı da tercih edebilirim....
bir süre aranızda olamayacağım.tam sağlıklı olarak aranıza dönemk umuduyla
sağlıcakla kalın...
Geçmiş olsun hocam , bende bugün çalışmıyorum sabah 10 gibi kalktım valide daha uyuyor baktım gürül gürül nefes alıyor..Uyandırdım baktım yüzü falan şişmiş..Noldu dedim sana ya..Üst komşumuz corona olmuş meğer onu hastaneye almışlar dün sabah gelip..Bide bı kaç komşu pazar günü gün yapmışlar..Hepsi nakavat..Aldım hepsini bindirdim arabaya götürdüm test e..
%99 hepsi Corona hepsi aynı çünkü kimi koku almiyo kimi tad almiyo..Kimi gürül gürül öksürük akıntı boğaz ağrısı..
Şimdi si... gibi çıktım balkona oturdum dusunuyom...Orda hemşire bı kaç arkadaşla konuştum bu mutasyonların virüs daha ağır yatiriyomus.. Canım sıkıldı aq.. Gençleri bile yatiriyomus.