fenerkolik38
olmadı başaramadık...

8 Eki 2019

7,856 Mesaj

27,971 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
zaten bayiye gelen adam kendini dunyanin en iyi tahmincisi olarak görüyor abi buna vesile olan seyde ya bildiği bikac altili kuponu yada milletin verdiği gaz oluyor genelde ve her kaybedisten sonra suçu jokeye atarlar ve genelde biliyordum bunun geleceğini son anda cikardim vs olayları olur değişik bi dunya yaşıyorlar ve nerde abidik gubidik sirali falan var onu oynarlar oyle ganyan basan falan denk gelmez hic hepsinin amaci ufak oynayip buyuk para vurmaktirBeyler hayatım boyunca bu at yarışı olayına girmedim. Daha samimi bir ifadeyle yemediğimiz bi o bok kaldı.
Bu nasıl bir hastalıktır , bizim evin çaprazında var. Herifler buz tutan havada 2 masaya 5 kişi oturuyorlar. Çıkma yasağına 5-10 dk kala oturuyorlar.Sabahın 8 inde oturuyorlar.Yaşları da her kesimden var. 2 tane tv var hepi topu bir de bilgisayar. Sabah girip gece kapanasıya kadar o göt kadar dükkanda oturan var. Askeri ücretle çalışıp işten döner dönmez oraya oturan var. Bayram arefe dinlemiyorlar. Hep buruşuk suratlar , sikik hayatlar. Gördükçe kendi kendime bi özgüven geliyor iyi ki bu boka dalmamışım diye. Bu ne biçim bir hastalıktır yav.