kenan52
TC Onaylı

13 Eki 2019

12,731 Mesaj

26,290 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
yok ben o evreleri geççtim oyun sikindirik bir oyun ben sadece turnuva için oynadım olmadı olmadı olmadı bağımlılık yapalı 10yıl oldu ve o evreleri atlatttım artık belkii verir turnuvada sıralamada kazanırız dedim oda olmadı nasip değilmiş eskide olsa kredi çeker tekrar aynı oyunda daha yüksek çevirmeye bakardım onları geçtim kazansam 1 defa 5 6 bi n katı hepi topu 3 k felan vereceğini bile bile oynadım yaniYav senin canın sagolsun kardeşim halledilecek miktar telafi edersin bir türlü oyunla inat edip bagımlılıgına devam edersen işte orada benim gibi çıkmaza girersin koy amına bagımlı olmadan bırak bu illeti kardeşim bagımlı seviyesine gelince artık işin içinden çıkılmaz hal alıyor bizzat yaşadım ve devam ediyorum önemli olan bunun gerçekden sana sevdiklerine herşeyine zarar vercegni kabul edip pes etmek yoksa slotun dibi limit yok şu an 13 bin lira ilerde 130 bin lira sonrası ne var ne yok satıp dibi görme ben olmam ya bagımlı felan deme günde 14 saatini verdi isen bagımlı seviyesine gelmek üzeresin bir zaman sonra slotlar rüyanda kabuslarında görmeye başlarsın ilk kendini boş bıraktığın an kendini slotlar da bulursun bizzat yaşıyorum defalarca söz versem mantıgımada aykırı olsa beynim hayır desede hata desede bir zaman sonra artık o beyin sadece slota odaklanıyor Allah düşmanım başına vermesin