hercan
TC Onaylı

21 Kas 2019

3,416 Mesaj

4,570 Tepki

0 Çözüm

100

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
@sharke aslında yanlıs dusunuyosun hemen pes etmek yok bak kendımden ornek vereyım 42 yasında 21 senelik inşaat muhendısıyım kendı ısımı yapıyodum plan proje ufak tefek taahhut ıslerı derken bundan 3 sene once bıraz daha ıslerı buyuteyım dıye aslında samımı de oldugum bırıyle buyuk bır ıse gırıstık ıs aslında bızı asıyordu bır nevı yazı tura attık. Olmadı yapamadık ıs yarım kaldı 1-1,5 mılyon tl param gıttı daha dogrusu tum sermayem gıttı tam da o zaman yenı kızım dogmustu. Bu moral bozuklugu ve sınırle de yaklaşık 200k da bahıste yedım 1,5 sene cıvarında iş yok guç yok para yok bu 1,5 sene oyle gectı ama hayat bu bu sekılde omur boyu nasıl gececek kız geldı 2 yasına bundan 6 ay once bır ıse gırdım su anda aldıgım ucret 7.000 tl kendı arabamla gunde 60-70 km gıdıyorum hemde benzın ve arabanın amortısman bedelını bundan dusersek bana kalan 5.000 tl aylık. 1 sene oncesıne kadar da bu 5k yı tek maça basıyodum canlıdan.. Ama ne yapalım kendımız ıcın olmasa bıle çocuklarımız ıcın her şeye katlanmak zorundayız ve Allah omur verdıgı surece de katlanacagız baska yolu yok. He bu işler boyle gıtmez bu dunya da her sey sıralı gun gelecek bızım zamanımızda gelecek tekrardan sirket kuracaz yıne ısler alacaz yıne para kazanıcaz bu dunyanın ozetı bu dostum. Sözüm ona asla ama asla PES ETMEK YOK...o iş bitti.. özgüven gitti.. 3 yıldır sadece yatıyorum..
1 milyon tl den fazla borç var..
bu saatten sonra birinin emri altında çalışmam da zor zaten..
acaba finansal danışmanlık yapıp kredi çıkartarak para kazanırmıyımı zorladım
o da olmuyor.. eğer dolandırıcılık yapmazsan...
aleni şekilde birilerini sikmen lazım para kazanman için..
tamamen boşluğa bıraktık kendimizi..
amaç yok.. hedef yok.. gün bugündür felsefesini benimseyip devam ediyoruz işte..
bi ara bundan da zevk alıyordum izmirdi bursaydı antalyaydı .. taksimdi .. kadıköydü..
artık zevk alma hissini kaybettim galiba.. çok enteresan bişey ....
anlayamıyorsunuz yaşamadıkça
tükenmişlik sendromu bu olsa gerek xD