Biomet
TC Onaylı

5 Kas 2019

19,495 Mesaj

50,292 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Ahhahhhaaa 34 yaşında falandım 2002 yılında Tatvan'da görev yapıyorum. Kara kuvvetleri denetlemesi vardı. Hadi atış falan vs tamam da len spor denetlemesine de 40 yaş altı tüm sb/astsb katılacak dediler. 8 erli gruplar seçip şınav, mekik, barfiks ardından da 100 metre koşu yaptırıyorlar. Bizim destek kıtaları denetlemesinde beni de seçtiler bi gruba koydular. Len baktım rakiplerim 25 - 30 yaş arası genç arkadaşlar. Lan dedim kendi kendime gençlerin arasında her branşta sonuncu olup rezil olmayayım bari.. 100 mt koşuyu 1 nci bitirdim. Şınava geçtik denetlemeci subay sayıyor biz çekiyoruz. 25 leri falan geçtikten sonra bi baktım çeken bir tek ben kalmışım, gençlerin hepsi patates![]()
Bıraktım ben de aminu. Aynı olay barfikste de yaşandı.. Bir tek mekik de ben bıraktığımda 2 arkadaş hala devam ediyordu
Velhasılı kelam bunlar bana askeri okuldan kalan mirastı. 4 yıl boyunca bıkmadan usanmadan hergün sayısız, barfiks şınav çekiyordum. Kısa mesafeli sürat koşuları yapıyordum her akşam... Astsubay çıkınca olduğu gibi sporu bıraktım ( 20 yaşında) ama o yaptığım sporun yıllarca ekmeğini yedim. 20 yaşımda tek seferde 25 - 30 arası barfiks çekerken 30 dan sonra zorlansam da 10-11 çekebiliyordum ki; benim yaşımda (sporcular hariç) bu sayıyı yapan zaten hiç yoktu
Nerden aklıma geldiyse bu da aminu. Böyle bir anı işte.
![]()
Abi paragraf diye bı mevzuu var biliyin dimi