fenerkolik38
olmadı başaramadık...

8 Eki 2019

7,856 Mesaj

27,971 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
galatasaray youth brugge youth maçını nerden izleyebiliriz
8 Eki 2019
7,856 Mesaj
27,971 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
8 Eki 2019
7,856 Mesaj
27,971 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
galatasaraya göre barça diyebilirsin ?Gs oranı çok yüksek bence. Brugge kim hayırdır barcelona mı. Bence her türlü denenir Gs. Alt da olabilir maç, fazla gol beklemiyorum.
6 Eki 2019
21,426 Mesaj
88,579 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
9 Kas 2019
18,800 Mesaj
60,214 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Gs oranı çok yüksek bence. Brugge kim hayırdır barcelona mı. Bence her türlü denenir Gs. Alt da olabilir maç, fazla gol beklemiyorum.
Yav arkadaşlar 3 günde bir konuyu o forum bu foruma getiriyorsunuz. Yapmayın bunu yav. Hangi forumda birşeyler yazıyorsanız, konu başlığına uygun şeyler yazın. O forumda da, bu forumda da , diğer forumda da çok sevdiğimiz arkadaşlarımız dostlarımız var. Üyelerden de, yönetimdekilerden de. O açıdan burayı ya da başka bir forumu kadınlar hamamına çevirmeyelim, başkalarının ardından konuşmayalım. Güzel şeyler yazalım yav, yüzümüzü güldüren şeyler yazalım. Ya da girelim diğer başlıklara yazalım birşeyler. Ama lütfen başka forum üye ve yöneticileri hakkında burada uluorta şeyler yazmayalım. Eskiden dost arkadaş olduğunuz kişilerle bugün aranız limoni olabilir. Bu aynı kişilerle ileride tekrar dost olmayacağınız anlamına gelmez... Çok vahim olmadığı sürece tüm hataların üstü örtülebilir. Ortada namussuzluk, hırsızlık gibi bir durum yoksa gerisi hepsi boş şeyler. Ne kendinizi üzün ne de başkalarını. Bakın keyfinize yav, eğlenmenize, mutlu olmaya bakın...
13 Eki 2019
1,818 Mesaj
3,583 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
bi söz var kardeş alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye muhasebe odasında satılan topçuların evraklarını ortaya koyup yakarsan sonrada muhasebe odası yandı dersen buna kargalar bile güler ne paralar döndü ohooooo inanamazsın mehmet topuzu 10 a sattılarsa 5 başka kişiler üzerinden birilerine aktarıldı vsvs say say bitmez şimdide bakkal yönetemeyecek kadına kulup emanet ediyorlar yatakcıymıs hey allam yaa
9 Kas 2019
18,800 Mesaj
60,214 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yav arkadaşlar 3 günde bir konuyu o forum bu foruma getiriyorsunuz. Yapmayın bunu yav. Hangi forumda birşeyler yazıyorsanız, konu başlığına uygun şeyler yazın. O forumda da, bu forumda da , diğer forumda da çok sevdiğimiz arkadaşlarımız dostlarımız var. Üyelerden de, yönetimdekilerden de. O açıdan burayı ya da başka bir forumu kadınlar hamamına çevirmeyelim, başkalarının ardından konuşmayalım. Güzel şeyler yazalım yav, yüzümüzü güldüren şeyler yazalım. Ya da girelim diğer başlıklara yazalım birşeyler. Ama lütfen başka forum üye ve yöneticileri hakkında burada uluorta şeyler yazmayalım. Eskiden dost arkadaş olduğunuz kişilerle bugün aranız limoni olabilir. Bu aynı kişilerle ileride tekrar dost olmayacağınız anlamına gelmez... Çok vahim olmadığı sürece tüm hataların üstü örtülebilir. Ortada namussuzluk, hırsızlık gibi bir durum yoksa gerisi hepsi boş şeyler. Ne kendinizi üzün ne de başkalarını. Bakın keyfinize yav, eğlenmenize, mutlu olmaya bakın...
6 Eki 2019
21,426 Mesaj
88,579 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Dostum açıkçası senin ban olayını ezelden beri ben de anlayamadımİşte bunların hepsine harfiyen riayet ettiğim için beni de banlamışlar Ali abi.
Defalarca yazdım burada , orada da dostlarımız var, burada konuşma hakkı imkanı olmayan birinin hakkında konuşmayın vs diye.
Üstelik ne bir gerekçe belirtilmiş, ne birşey. Ayıp değil mi şimdi bu sence?
Ne bir tartışmanın içerisine girdim ne banlanacak bir vaziyetim mesajım oldu. Dün gece girebiliyordum bir anda banlandınız yazısı.
Ne yani amaç onu da çözebilmiş değilim. Kin mi tutalım nefret mi edelim. Bu kadar ayıp edilmez ama. Hayır beni 5-6 dostumdan ayırmakla ne kazandılar onu merak ediyorum.Zaten 2 günde bir mesaj yazardım![]()
Dostum açıkçası senin ban olayını ezelden beri ben de anlayamadımO forum ilk açıldığında en çok emek veren ,uğraşan, didinen biri iken sonrasında neden tukaka olduğunu inan hiç anlamadım. Ama ne olursa olsun burada yazmaktan ziyade, özelde birebir çözmek ya da sebebini öğrenmek daha iyi. Sana ya da bana mantıklı gelmeyebilir belki verilen cevap; ama kendince mutlaka bir mantığı vardır. Saygı duymak gerekir.
![]()