2 Kas 2019

35,334 Mesaj

101,677 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
1 kavanoz guvvet macunu 1 k alırÇantayı aldım ali abinin kapıda bekliyorum çıksın enseleyeceğim ihtiyarı![]()
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,677 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
1 kavanoz guvvet macunu 1 k alırÇantayı aldım ali abinin kapıda bekliyorum çıksın enseleyeceğim ihtiyarı![]()
Hacı bu tip, dışarıdan görüldüğünde fişleme sanan olucak hoş durmuyor.
Yapılacaksada, yanlış yapma
Burda, rmzi ve whatsap çi eküri ve iyi niyetli olmadıkları belli de, diğerleri sıradan bk uyeleri
Duruma göre, baskı altında kalmadan, kendince fikir beyan ediyorlar, Kaldiki argo veya küçük düşürücü aşağılayıcı laflarını da görmedim
Dünden beri denk geliyorum anlam veremiyorum, high End niye ryukk takmiş vaziyette
Hep ali abi yanlı postlar ını gördüm, benim görmediğim neyi görmüş bu High anlamadım
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,677 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bir meksika atasözü derki @High End in cebinden parasını al ama düşmanlığını almaHigh End niye mi ryukk a takmış vaziyette?
Bk ya uzun süredir giriş yapmadığım için şifremi unutmuşum. Ali abinin olayında çekiliş iptal oldu dediler.Acaba ne oldu okuayayım dedim şifremi girdim kabul etmedi. Kayıtlı mailimi bile unutmuşum. Sonra birinden üyeliğini rica ettim.
Ne başlığa yazdım, ne bir mesaj attım ne rotabet çekilişine katıldım . Okudum 5 dakika ve çıktım.
Ryukk geldi ortalık bir anda karıştı, bu forumdan capsler alınıp oraya taşınmış. Burada Nevanmen e şaka yaptım. Nevanmen ben seni bk da yok sanıyordum ama orda zamanında tipstermişsin, başkasının üyeliğinden gördüm yuazmıştım burada gülerek
Olaylar karışıp burdaki birçok arkadaşın caps i KÖTÜ NİYETLİ OLARAK atıldı oraya, sanki orayı karıştırmak istiyormuışuz gibi.
Ryukk denen gavat da, benim buradaki mnesajın screen ini görünce, High End denen adam banlı değil mi nasıl fake üyelikle gelebiliyor dedi ve MODU ETİKETLEDİ.
Yani bariz kötü niyetle banla demek istedi.
Benim High End hesabım zaten banlı değildi, girmiyordum bk ya bir süredir.
Neden sinirlenmeyeyim dostum tarafıma bokla iftirayla hesabım banlanmış, ki arkadaşların da öyle !!
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,677 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
çok mesajı sildiler konuya vakıf değilsin baba yazdıklarım nicklerin silinmeyen postlarına bak anlarsınHacı bu tip, dışarıdan görüldüğünde fişleme sanan olucak hoş durmuyor.
Yapılacaksada, yanlış yapma
Burda, rmzi ve whatsap çi eküri ve iyi niyetli olmadıkları belli de, diğerleri sıradan bk uyeleri
Duruma göre, baskı altında kalmadan, kendince fikir beyan ediyorlar, Kaldiki argo veya küçük düşürücü aşağılayıcı laflarını da görmedim
Dünden beri denk geliyorum anlam veremiyorum, high End niye ryukk takmiş vaziyette
Hep ali abi yanlı postlar ını gördüm, benim görmediğim neyi görmüş bu High anlamadım
Bir meksika atasözü derki @High End in cebinden parasını al ama düşmanlığını alma
5 Kas 2019
19,495 Mesaj
50,292 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
ulan bu götoş bana abicim diyordu daha geçen sneeye kadar ya, Bv ye de ben davet etmiştim. Ona kızıyorum. Vay götoş vay düne kadar abisiydik dün high end denen adam olduk. Yarın bakalım ne olacağız.
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,677 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
İbrahimede dedim bu olay 1. Raund akşama çekiliş sonrası 2.raundda çok kan çıkacakulan bu götoş bana abicim diyordu daha geçen sneeye kadar ya, Bv ye de ben davet etmiştim. Ona kızıyorum. Vay götoş vay düne kadar abisiydik dün high end denen adam olduk. Yarın bakalım ne olacağız.
6 Eki 2019
3,332 Mesaj
7,342 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Benim hiçbir yerdeki dostlarım dan, yanliş olmaz.Sen fişlenecek adam arıyorsan, Bk daki dostlarında ara hocam...Onlar fişlemeyi iyi bilir ama yanlış adamları fişliyorlar hep fişledik diye![]()
İbrahimede dedim bu olay 1. Raund akşama çekiliş sonrası 2.raundda çok kan çıkacak