M
Macabre
Guest
Hangi cümlem forum düzenini bozuyor merak ettim bende. :)
3 Kas 2019
2,301 Mesaj
6,066 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
4 Ara 2019
4,613 Mesaj
19,611 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Günaydın Herkese,
dün gece yaşananlardan sonra bk dakilerin gıcık olduğu durum bizim birbirimizin hakkını savunmamızdan kaynaklı, dün yazmışlardı oradakilerin burada bizler gibi birbirine bir bağı olmadığından ali abiyi böyle savunmamız zorlarına gitti hatta şaşırdılar eminim.
zaten eskisi gibi girmesek de bk da yılların üyelerinin hakaret vs yokken banlanma olayı hiç olmadı, umarım hatalarının farkına varırlar.
29 Kas 2019
60,831 Mesaj
82,616 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ekli dosyayı görüntüle 23420
Bir daha yazayım da o katıksız(lar)ın yürekleri varsa gelsinler cevap yazsınlar:
Sadece buradan, Ali Abi'nin yaşadığı haksızlığı görünce 2004 yılından beri üyesi olduğum ilk göz ağrısına girerek ne BK'yı ne de Rota'yı en ufak bir kötülemeden içimden gelen destek mesajlarını attım. Gerekirse yeni çekiliş yapılabilir ama iyiniyetli olarak çekiliş çıktığını düşünen @chatlackali hakları korunmalı dedim.
Ama Öyle bir geçer zaman ki dizisindeki kötü kalpli Mesude karakteri gibi @chatlackali 'nin yüzde biri kadar seveni olmadığı için kuduran içi fesat karı kılıklılar buradan konuşmaları SS alarak BK'da paylaşmışlar; BK yönetimi de bunun organize bir şey olduğunu vs iddia ederek ben ve benim gibi çoğu destek mesajı atanı banlamışlar.
Şimdi öncelikle buradaki yazışmaları oraya taşıyan -ki bu yazışmalarda BK ya da rota'ya zerre kötü laf edilmedi- onun bunun çocuğu az biraz anasının bacısının onurunu gururunu düşünüyorsa çıksın burada ortaya ve kozlarımızı paylaşalım. Ki yapamaz, bu tarz karı kılıklarının g.tü yemez delikanlı olmaya.
Hey gidi, eski defterleri açmayacağım ama burada en son içimin acıdığı mevzuyu bilen bilir; malum şahsı "abim" diyerek çok sevdiğimi söylemişlerdi. İşte -daha buradan haberim yokken- ve o sikko yerden ayrılmak isterken bana "Ağbi BK'ya dönelim, eski güzel günleri yaşayalım" dediklerine oranın eski BK olmadığını, bokunun çıktığını ve sahipsiz kaldıklarını defalarca söylemiştim. O gece goygoy yapan ve beni cidden üzen Aykut fln buyursun yalanlasın. Şu yaşanan zerre şaşırtmadı beni.
Daha bir kaç ay önce beni habersiz olarak Mod yapan BK, şimdi beni kargaşa çıkarmak suçlamasıyla banlamış.
Devir değişiyor; üye olduğum 2004 gibi değil hiçbir şey. Bu kafayla devam etsinler bakalım. Biz zaten yavaş yavaş sahneden çekiliyoruz doğanın kanunu gereği; ama yeni jenerasyon bu dandikliği çiğ çiğ yer.
Hangi cümlem forum düzenini bozuyor merak ettim bende. :)
11 Kas 2019
7,188 Mesaj
14,930 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
g o t her zaman g ottur ve d o t bile dense aynı anlama gelir herkes anlar ve sadece üç harften oluşur :)Bunu sikerim kim bu
Ekli dosyayı görüntüle 23422
29 Kas 2019
60,831 Mesaj
82,616 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
2 Kas 2019