30 Kas 2019

3,440 Mesaj

10,387 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Ahahay burada hakkimda birkac sey yazildiginda bu arkadas eski nickiyle mi neydi benim bets10 muhabbetinin uzerine cimri olanin cuku kopsun demisti zuhaha. He 1,5k sini sessiz sedasiz forumlarda dagittim. Cevrem dahil 9k dagittim total 24k dan. Daha ne yapabilirim bilemiyoru. Her ne isa sonra ortama bir baktim bu deli para dagitiyoru disarida gorusmeler falan. Benimle hicbir muhabbeti yok bir ara aklima o olabilir gibi geldi eskiden muhabbeti cokca gectigi konular uzerinden oto teshis hesabina. Demek ki neymis dikkatli olmak lazim. Eskiden bk hali saha iftar etkinliklerine katilmisligim var. Eskiden ortam belliydi kimin ne oldugu. Artik ortam belirsiz ve yasanmisliklar bizi tedirgin edip fazla diyaloga girmiyoru. Ama fazla samimiyet kurmamali. Karsina kimin cikacagi belli olmaz. O konuda sansliyim. Allah in cok sevgili kulu var ben dahil. Misal beni gunahtan koruyoru. Baskasi gotu kurtariyoru bu sayede
Parayla da saadet olmaz. Tanimadiginiz kisilerle reelde gorusmeyin derim. Ben ozelden bile kimseyle gorusmuyoru kafam rahat
He tabii pek sevilmiyoru. Ama bu sayede kimseye zarar vermiyoru madden. Muhabbet dalgasina para muhabbetine girmisligim oluyoru bazen ama bu ortalikta gezen muhabbetler
Ben dememis miydim ibram kimseyi dolandirmadik bugune kadar ama sevilmedik. Dermisim. Ama sorun yok kisi kendisini bildikten sonra kafaya takmiyoru
Bk eski muhabbet demisken @sharke misal adam zorluklar yasadi maddi manevi. Eskilerden cogu kisiyle gorusmustur. Ama isin muhabbetinde guzelliginde. Yani paraya onem vermiyoru bu adamin art niyeti yok dedirtiyoru. Hani cok goz onunde oldugu icin ornek vereyim istedim

Parayla da saadet olmaz. Tanimadiginiz kisilerle reelde gorusmeyin derim. Ben ozelden bile kimseyle gorusmuyoru kafam rahat
He tabii pek sevilmiyoru. Ama bu sayede kimseye zarar vermiyoru madden. Muhabbet dalgasina para muhabbetine girmisligim oluyoru bazen ama bu ortalikta gezen muhabbetler
Ben dememis miydim ibram kimseyi dolandirmadik bugune kadar ama sevilmedik. Dermisim. Ama sorun yok kisi kendisini bildikten sonra kafaya takmiyoru
Bk eski muhabbet demisken @sharke misal adam zorluklar yasadi maddi manevi. Eskilerden cogu kisiyle gorusmustur. Ama isin muhabbetinde guzelliginde. Yani paraya onem vermiyoru bu adamin art niyeti yok dedirtiyoru. Hani cok goz onunde oldugu icin ornek vereyim istedim