4 Ara 2019

4,613 Mesaj

19,611 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
ya dostum çekiliş felan benim umrumda değil hak kiminse o alsın benim kullanıcı adım yagmur2526 idi başkada yok
usta ben dediğim gibi yalan konuşmam yemin ettim kimse değilim lütfen ben sizinle kaynaşmaya çalıştıkça siz başka yerlere çekiyorsunuz önceden ne yaşadınız bilmiyorum bk mıdır nedir orayı bile geçen hafta arduaz arkadaşımdan öğrendim
sen beni kimnlerle karıştırıyorsun bilmiyorum ama dediğim gibi inanıp inanmamak sana kalmış ama dediğin kişileri tanımıyorum bile yalanım varsa en adi o.ç tamammı
benim adım reşit fazrullah afganım oldumu
değilim kardeşim kimse değilim oda değilim sanada yemin ederim
dostum ben yazacağımı yazdım ben yukarıyı lütfen oku aile gibisiniz eyvallah lütfen eskiden ne yaşadıysanız aranıza girmeye çalışanları onunla nitelendirmeyin ha bir yanlışım varsada sömyleyin bırakıp gideyim ben burda gayet memnun eğleniyorum varmı benimle sıkıntısı olan varsa çıksın halledelim
hah bi tane daha isim çıktı tamam kardeşler dostlar abiler ben size bişey demiyorum ya
benim hala anlamadığım millet birbirini yerken neden bana bulaşıldı birden herşey unutulduda ben çıktım ortaya neyse dediğim gibi sizler güzel birer abi kardeş olmuşsunuz aile gibisiniz hakan makan ondan bahsettiniz tanımıyorum arduaz arkadaşım geçen hafta bk diye biryerde yarışma var dedi orayı ble ondan öğrendim siz her üye olana bu şekilde davranıyorsunuz benim 1 ay olmadı 23 gün felan oldu bir defa bile yamuğum yanlışım olmadı burda kimse bişey diyemez evli barklı adamlarız şurda yalanım yok dolanım yok yemin ediyorum burda 1 kişi bana yamuk yaptın desin bırakıp gideyim buda size son sözüm ister aranıza alırsınız istersenizde isimler türetirsiniz ben burda roolcat ali abi biomet gibi iyi insanları tanıdım dost olmaya çalıştım ama nedense hep dışlandım dahada bişey demiyorum siz bilirsiniz kardeşler dostlar.
Herifin sadece dün gece sizi kit aklıyla ayak üstü sikmeye çalıştığı postlar mesela.
Selametle, seni bir yerde yakalarsam fena skecegim Mehmet haberin olsun