30 Kas 2019

2,122 Mesaj

5,172 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
30 Kas 2019
2,122 Mesaj
5,172 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
12 Eki 2019
1,422 Mesaj
2,696 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
bunu yazmam gerek ama abi kompleks düşünmekten basşt düşünmeyi unuttuk bunu anlatmaya çalısıyorum ama kızdı highendKandaki alkolü seyreltip temiz su oranını arttırıyor klasik o da damarlarla beyindeki eksiğe takviye yapıyor. Ortam hipertonik vücut su kaybediyo dogal olarak. Böyle kısa anlatsan anlarlar bence.
ne alakası var abi intravasküler alan diye yazacam olmayacak intraselüler yazacam olmayacak ekstra selüler interselüler diye geçiyor bu eğitim alırken türkçede almıyoz ingilizcede mevzu latince bu alınganlık niye ?
9 Eki 2019
9,029 Mesaj
32,703 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Boşver ver müzüğü Ertem... @brdyshbunu yazmam gerek ama abi kompleks düşünmekten basşt düşünmeyi unuttuk bunu anlatmaya çalısıyorum ama kızdı highend
30 Kas 2019
2,122 Mesaj
5,172 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Durun örnek tablo hazirliyorum.... daha net anlasilsin :)
Aq.. tam kumarbaz olduk..
40.000 TL odeyebilecek buro vardir herhalde di mi :)
9 Eki 2019
9,029 Mesaj
32,703 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
12 Eki 2019
1,422 Mesaj
2,696 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
nerden biliyim abi ingilizce seviyeni ? medyummuyum elimden geldiğince dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım bundan sonra yazmayız olur biter. Sadeleştirmeye çalıştım sadece bu konuyu nefrolog 8 saat anlattı sözlü sorumdu 10 senedir latince latince ister istemez hayatımız oluyor bu dil ister inan ister inanma Türkçesini düşünüyorsun yeri geliyor.11 yaşımdan beri tüm dersleri ingilizce aldım ben. Mesleki yada Teknik terimlere girmene gerek yok.Senin kullandığın bilgileri terimleri bilmem de imkansız
Baş ağrısı için , mide bulantısı için, baş dönmesi için, suyun emiliminin daha hızlı olması için sadece tek cümle lazımdı bana. Neyse seni gerdik kusura bakma
12 Eki 2019
1,422 Mesaj
2,696 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
hayır şu mesajda anlatmışım mekanşizmasını birde ilk cümleyee takılmak ne yani.şimdi türkçe nasıl anlatacam diye düşünüyom yeminle. kan konsantrasyonunu arttırıp oraya su çekiyor hücreiçinden damarda dolaşan suyu arttırıyor o da beyne yarıyor.
abi komple su dengesini anlatmam lazım hücre içi hücre dışı damar içi damar dışı hücreler arası filan. Çakallık yapıp hücre içindeki suyu damara çekiyor diyim tam olarak. Hücre içindeki suyu beyne gönderiyor beynin kanlanması filanda biraz değişik o bakımdan.
uzatıyorum ne olacak buluttan nem kapma birader adam gibi yazmışım birde lagaluga yapıyon sana insan gibi laf anlatanda kabahat.
'''şimdi türkçe nasıl anlatacam diye düşünüyom yeminle. kan konsantrasyonunu arttırıp oraya su çekiyor hücreiçinden damarda dolaşan suyu arttırıyor o da beyne yarıyor.
abi komple su dengesini anlatmam lazım hücre içi hücre dışı damar içi damar dışı hücreler arası filan. Çakallık yapıp hücre içindeki suyu damara çekiyor diyim tam olarak. Hücre içindeki suyu beyne gönderiyor beynin kanlanması filanda biraz değişik o bakımdan.'''
şurda ilk cümleyi at herşey açık net lafı mabadından anlamanın anlamı yok.