bossy
TC Onaylı

4 Ara 2019

4,856 Mesaj

9,661 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
baba aynı şeyleri bende düşündüm 20 yıla kim öle kim kala diye sonra bunları geniş düşünerek çürütmeye çalıştım ,20 sene ödemeye ömür yetmez yettiğini düşünürsek gtümün kılı kadayıf olduktan sonra sokayım öyle ev sahibi olmaya
Konutların yapılacağı noktalar kuş uçmaz kervan geçmez yerler şahsım olarak benim gidip orada ikamet etme şansım hiç yok
Tek artısı anasının babasının evinde yaşayan genç kişiler için ileri dönük güzel yatırım
1- şu anda normal ev piyasası rakamları ile ev almak standart birisi için mümkün değil en iyi seçenek bu gibi görünüyor
2-toki arsa fiyatını uyguna getirmek amacı ile mecbur merkeze yakın hazine arazilerinde ya da dağ tepe gibi yerlerde yapıyor ,ama yaptıkları konut sayısı fazla olduğu için mahalle gibi oluyor ve belirli bir yıl sonrasında yanına yamacına mutlaka özel firmalarda yapıyor (en azından izmir de gördüğüm bu) ve değerleniyor
3-aldığın yerde oturacaksın diye bir durum yok kiraya verilebilir ,mesela yine izmir için konuşuyorum seferihisar bergama kemalpaşa dikili selçuk bunlardan çıksa her türlü karlı çıkarsın hem kira hem mülk olarak
benim düşüncelerim de böyle varsa eklemek isteyen ekleyebilir ,benim evim var ama kendi üstüme olmadığı için başvuru şartlarını taşıyorum , gerçekten TR vatandaşına hizmet için yapılmış olsa başvurmazdım ama suri afgan vs.bunlarda hak sahibi oldukları için girerim valla hiç acımam