4 Takip Edilen
4 Takipçi
AkınaLp
TC Onaylı

23 Ağu 2020

11,392 Mesaj

11,102 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Merhaba arkadaşlar az çok gören bilen vardır benim 6 aylık bir çocuğum var, ve doğuştan testisler yukarıda doğdu düzelir dendi düzelmedi vs ameliyat olması gerekli ay sonuna kadar, devlet hastaneleri üniversite hastaneleri 4 5 ay sonrasına ameliyat randevusu veriyor ama bu sürede çok uzun o kadar vaktimiz yok.
Yaklaşık 1 sene civarında kullanmış olduğum Dell marka bir laptopum var sorunu sıkıntısı problemi donması kasması vs hiçbirşey yok günlük ideal kullanımda olsun,yayın olsun,oyun olsun(Pubg Mobile, Pubg Steam, volarant) tarzı oyunları oynatıyor, darbesi eziği kırığı çiziği yok ben malıma her türlü kefilim
Model dell inspirion 3580
Ssd:256 Gb +1TB Ekstra Hafıza Taktırdım
Ram:8
İşletim:İ8 10.Nesil
Yanında kullanmış olduğum mouse ve klavye, çantasını da gönderim sağlarım
Olurda ihtiyacı olan düşünen olursa özelden veya başlıktan yazabilir, güven konusu ve ödeme konusunda da alacak olan kişi ücreti forum yöneticilerinden herhangi birisine gönderim sağlar, ben adresine kargolarım hoşuna gider onay verirse ödeme yönetim tarafından tarafıma yapılır.
Fiyatına gelecek olursak ameliyat ortalama 7.5k falan tutuyor kenarda birikmiş 3k param var
Fiyatı:5k
Normalde daha fazlası kesinlikle eder lakin acele olduğu için fiyat bu şekildeYaklaşık 1 sene civarında kullanmış olduğum Dell marka bir laptopum var sorunu sıkıntısı problemi donması kasması vs hiçbirşey yok günlük ideal kullanımda olsun,yayın olsun,oyun olsun(Pubg Mobile, Pubg Steam, volarant) tarzı oyunları oynatıyor, darbesi eziği kırığı çiziği yok ben malıma her türlü kefilim
Model dell inspirion 3580
Ssd:256 Gb +1TB Ekstra Hafıza Taktırdım
Ram:8
İşletim:İ8 10.Nesil
Yanında kullanmış olduğum mouse ve klavye, çantasını da gönderim sağlarım
Olurda ihtiyacı olan düşünen olursa özelden veya başlıktan yazabilir, güven konusu ve ödeme konusunda da alacak olan kişi ücreti forum yöneticilerinden herhangi birisine gönderim sağlar, ben adresine kargolarım hoşuna gider onay verirse ödeme yönetim tarafından tarafıma yapılır.
Fiyatına gelecek olursak ameliyat ortalama 7.5k falan tutuyor kenarda birikmiş 3k param var
Fiyatı:5k

Saygılar hürmetler