0 Takip Edilen
11 Takipçi
chatlackali
TC Onaylı

6 Eki 2019

21,418 Mesaj

88,557 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Baştan yazayım, kupon tutarsa hiç kimse whatsapp bilmem nerdebn borç vs istemesin
Zaten şekilde de görülüyor 4 K nın 1500 nü dağıtıyorum. Sadece bir dostumuza ip tv sözüm vardı o işi hallederim, emekli maaş zammı yatmasını beklemem
500 kendime ayırıp gerisini de hanıma atacam, ona da borcum çoğaldı
Hee tutmazsa zaten yazdıklarım boş şeyler kafaya takmayın!
Bol şanslar.
(kural ve şartlar zaten edit ile eklenir, yönetim tarafından) ...
*Çekilişe katılmak için bu mesajı beğenmelisiniz.
* BU ETKINLIGE SADECE SON 7 gün içinde en az 3 farklı günde 10 mesajı olan üyeler katılabilir.
* Kazanılan ödüller forumda bulunan BTFCüzdan hesabınıza eklenecektir. BTFCüzdan hesabınızdan Papara ya da XRP ( Ripple ) ile çekim yapabilirsiniz. Payfix çekimi de yapabilirsiniz fakat diğer 2 yönteme göre daha gecikmeli gönderilecektir.
* Çekim yapılan tutarların belirttiğimiz bürolara yatırılması gerekmektedir. Aksi takdirde tüm forum etkinliklerinden süresiz olarak diskalifiye edilirsiniz.
* BTFCüzdan'dan çekim yapacaklar, çekim yaptıkları dakikadan itibaren 12 saat içinde ödülünüz gönderilecektir.

(kural ve şartlar zaten edit ile eklenir, yönetim tarafından) ...
*Çekilişe katılmak için bu mesajı beğenmelisiniz.
* BU ETKINLIGE SADECE SON 7 gün içinde en az 3 farklı günde 10 mesajı olan üyeler katılabilir.
* Kazanılan ödüller forumda bulunan BTFCüzdan hesabınıza eklenecektir. BTFCüzdan hesabınızdan Papara ya da XRP ( Ripple ) ile çekim yapabilirsiniz. Payfix çekimi de yapabilirsiniz fakat diğer 2 yönteme göre daha gecikmeli gönderilecektir.
* Çekim yapılan tutarların belirttiğimiz bürolara yatırılması gerekmektedir. Aksi takdirde tüm forum etkinliklerinden süresiz olarak diskalifiye edilirsiniz.
* BTFCüzdan'dan çekim yapacaklar, çekim yaptıkları dakikadan itibaren 12 saat içinde ödülünüz gönderilecektir.