21 Ara 2020
4,223 Mesaj
2,515 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Takip ediliyor bol sans dilerimHer etkinlikte bu durum geçerlidir. Ödülünüz aşağıdaki tabloya göre gönderilir. Ayrıca Telegram ya da Twitter hesabımızı takip edin lütfen. 1 ayda 150 etkinlik yaptık Twitter takipçi sayımız 38, Telegram 70 . Çok acı
Ekli dosyayı görüntüle 59750
3 Kas 2019
50,243 Mesaj
98,524 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
selam hocam, bazı kurallar faydaya göre esnetiliyor bizzat benim tarafımdan. Forumda fayda veren kimler varsa çoğu zaman her şeyin takibindeyim sen de iyi biliyorsundur. Mesela sen o gün bi kupon başlığına katılmışsındır, kazanmışsındır ama 1 mesaj eksik atmışsındır mesela. Ama ben senin sürekli özel oran paylaşımları, kupon paylaşımları, forumun diğer başlıklarını kullanan biri olduğunu bildiğim için kendi terazimde o 1 mesaj eksik kısmını görmezden gelip ödülünü yollatıyorum, bu şekilde de kuralların esnediği oluyor. haftada 1 2 kere sohbet dışı mesaj atanlarla her gün en az 5 6 sohbet dışı mesaj atanlar emin ol pozitif ayrımcılık uygulanır bizzat kendim tarafından.Bol şanslar fakat beğeni yapıp etkinliğe katılmıyorum kimi sohbete günaydın yazsa 10 beğeni alıyor kimi 0 beğeni bu sistemin yanlış olduğunu düşünüyorum çoğunluk beğeni sistemini seçmiştir o olmuştur ama boş mesaj yazmayıp beğeni almayanda var emin olun
16 Eyl 2019
18,858 Mesaj
15,711 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bunları biliyorum tabiki bende düşünceniz için teşekkür ederim :)selam hocam, bazı kurallar faydaya göre esnetiliyor bizzat benim tarafımdan. Forumda fayda veren kimler varsa çoğu zaman her şeyin takibindeyim sen de iyi biliyorsundur. Mesela sen o gün bi kupon başlığına katılmışsındır, kazanmışsındır ama 1 mesaj eksik atmışsındır mesela. Ama ben senin sürekli özel oran paylaşımları, kupon paylaşımları, forumun diğer başlıklarını kullanan biri olduğunu bildiğim için kendi terazimde o 1 mesaj eksik kısmını görmezden gelip ödülünü yollatıyorum, bu şekilde de kuralların esnediği oluyor. haftada 1 2 kere sohbet dışı mesaj atanlarla her gün en az 5 6 sohbet dışı mesaj atanlar emin ol pozitif ayrımcılık uygulanır bizzat kendim tarafından.
Sistem eleştirisi olabilir bu saygı duyarız fakat çoğu haksızlığın da önüne geçebilecek bi sistem olduğunu düşünüyoruz. Yine de söylediklerin dikkate alınacak, teşekkür ederiz yazdığın için