11 Ağu 2021
71 Mesaj
6 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
13 May 2020
3,293 Mesaj
1,705 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
28 Kas 2019
233 Mesaj
54 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
bol sans geldi sayBu akşam şansın ve topun bizim yanımızda olması gerekiyor artık.Çok bahtsız kayıplarımız oldu ama bu gece artık bu zinciri kırma vakti geldi...!!! 'Lyon ve Real Sociedad' takımları galip gelirse '2000 TL' dağıtıyorum. (2000 TL nasıl dağıtılacak kısmı kupon tutarsa yönetimden arkadaşlarla veya sizler huzurunda kararlaştırılıp dağıtılacak tarafımca 20x100 mü yoksa daha farklı bir formül mü olacak o konuşulur.)
VURUN KIRIN PARÇALAYIN VE BU MAÇLARI KAZANIN!!!!
İyi dilekleriniz ve şansımız tüm kuponu açık olan arkadaşlarla ve benimle olması dileğiyle...
Destek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Hepimize bol şanslar...
Katılım Şartı :
Bu postu beğenip iyi dileklerinizi iletmeniz benim için yeterlidir.
Ödeme :
BTCTürk üzerinden göndermeyi düşünüyorum(Alternatif masrafsız coin seçmeye gayret edicem).Eğer kazanıpta coin cüzdanı olmayan arkadaşlara Papara olarak gönderimini forumdan yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa onlara iletebilirim.
DipNot : Ödemeler çekime göre bir sonraki güne sarkma durumu olabilir bilginiz olsun.
Çekiliş maç bitişiyle sonlanacak.
Çekilişe katılmak için bu mesajı beğenmeli ve bu başlıkta farklı sayfalarda en az 2 mesajınız olmalıdır.
Ayrıca gün içinde forumda sohbet ve etkinlik harici minimum 2 mesajınız olmalıdır...
Başarılar dileyip etkinlik sonunda gelmek hakkınızın yedeğe geçmesine sebep olabilir