Bence dün kimseye ödül verilmemeli ortada sonuç yok.
Bundan sonra fikrim şu Selçuk abi için söylüyorum @High End bir üstte yazmış öyle sakat, istatistik dolu dolu yorum yapıp tahmin verene maç başına +/- 25 yazılmalı won lost durumuna göre.
4 yorum mu girildi 3 won 1 lost var ise 50 lira hak ediş gibi.
Tabi bu maçlara oynamak Selçuk abinin takdiri.
9 Eki 2019
9,029 Mesaj
32,703 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,802 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,802 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Dostum normalde dedigim gibi yapacaktım.Eğer etkinlik sahibi ben oynamam diyorsa da, bu ödüllü tipster yarışmasına döner ve haftalık - aylık hesaplanır.
Bu durumda herkes istediği kadar yorum girebilir.
Ben oynuycam dediği için, herkesin tek tahmin hakkı olmalı diye düşündüm.
7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,802 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
öyle diyorsunda yanlış anlayanlar oluyor dostum. (aşagıdaki mesajı oku. arkadaşda yanlış anlamasın lütfen)bana bir faydası yok burdaki tahminlerin olursa hepimize olsun aklına yatana olsun paylaşım lar çogalsın işte o yüzden her defasında söylüyorum benim çıkarım karım olmayacak olursaki olacak zararım olacak ama forum renklenecek paylaşımlar çogalacak kazanan güzel arkadaşlarımız olacak güze olacak.. Hayat paylaştıkça çok güzel olacak diyorum..Yav @Mr.sevil abi anladık senin karın olmayacak ve senin bu işte yegane amacın forumda etkinliği paylaşımcılığı artırmak. Bu her defasında defaaatle dile getirmene gerek yok. Başlığın ilk konusundan zaten bu işten kazancın karın olmadığı tamamen forumda aktiviteyi artırma amaçlı yaptığın belli oluyor. Bunu her defasında neden söyleyip duruyorsun :) Sorun yapma kimse öyle düşünmez abi burada okuması yazması olan.
Sen de her gün online olmayacağına göre, yani ara sıra bakacğaına göre, herkes bir hafta boyunca tahminlerini çıkarır.... 1 hafta sonunda kazananlar ve kaybedenler açıklanır. Sen artık kazananlara , o hafta ne kadar karın varsa yada ne uygun gördüysen o brim kadar dağıtırsın.
Çünkü anladığım kadarıyla sen her gece online olmayacaksın, bu zaten zor. O yüzden bu işin haftalık yapılması daha mantıklı.