23 Kas 2019

1,106 Mesaj

251 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Bol şanslarTekrardan merhaba arkadaşlar...
Geçen kayıp yazdığımız kuponun kayıp bonusunu random salladım 3 maça ve geldi şaşırtıcı biçimde.Tanımadığım,takip etmediğim takımlara sadece basmak gerekiyor sanırımTanıdıklarımız,güvendiklerimiz 5dkda 2 gol yiyor ve değişik işler meydana geliyor...
Bu akşamda 'Marsilya ve WestHam' galibiyetleri bekliyorum.
- Marsilya lig maçını es geçti ertelemeden dolayı bu akşam daha diri olacaklarını düşünüyorum ve GS'nin derbi sonrası daha moralsiz olduğunu tahmin ediyorum.Bence bu faktörler sahaya yansır.
- WestHam'a gelirsek 3-5 senedir iskelet kurmaya çalışıyorlardı ve başardılar bu senede ligde zorları başardı.Bu akşamda Wien'e acımazlar diye düşünüyorum.Hafif rotasyonlu bir kadro ama inşallah İngilizlerin Avrupa kupalarını önemsememe tavırları bu akşam devreye girmez ve sahada yürümezler inşallah diyorum.
Kupon tutması halinde '5 x 100' şeklinde dağıtım gerçekleşecek.
İyi dilekleriniz ve şansımız tüm kuponu açık olan arkadaşlarla ve benimle olması dileğiyle...
Destek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Hepimize bol şanslar...
Katılım Şartı :
Bu postu beğenip iyi dileklerinizi iletmeniz benim için yeterlidir.
Ödeme :
BTCTürk üzerinden göndermeyi düşünüyorum(Alternatif masrafsız coin seçmeye gayret edicem).Eğer kazanıpta coin cüzdanı olmayan arkadaşlara Papara olarak gönderimini forumdan yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa onlara iletebilirim.
DipNot : Ödemeler çekime göre bir sonraki güne sarkma durumu olabilir bilginiz olsun.
Çekiliş maç bitişiyle sonlanacak.
Çekilişe katılmak için bu mesajı beğenmeli ve bu başlıkta farklı sayfalarda en az 2 mesajınız olmalıdır.
Ayrıca gün içinde forumda sohbet ve etkinlik harici minimum 2 mesajınız olmalıdır...
Başarılar dileyip etkinlik sonunda gelmek hakkınızın yedeğe geçmesine sebep olabilir