chatlackali
TC Onaylı

6 Eki 2019

21,418 Mesaj

88,557 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Hayır dostum hayal etmiyorsun. Daha doğrusu hayal düşüncenin eseridir. Hiçbir şey düşünmüyorsun sıfır düşünce olmalı zihninde. Düşünmeye , hayal etmeye çalışırsan yanlış sonuca ulaşma ihtimalin var.@chatlackali Abi anlamamız için imaj tekniğini biraz anlatır mısın? Zihninde rakamları mı hayal ediyorsun yoksa tutturduktan sonra ki durumunu ? tam olarak neyi? rüyada mı yoksa uyanık haldeyken mi?
Ben çarşamba günleri sessiz bir ortamda uzanıp konsantre oluyordum. Tüm düşünceleri beynimden atıp, şans topunun +1 topunun o cam fanus içinde çekim anına konsantre oluyordum. Zihninde öncelikle o cam fanus oluşuyor ve netleşiyor sonrasında , fanusun içinde dönen toplar ve 1 tanesi ortadaki çubuk gibi şeyin üstünde duruyor ve o çubuk yavaşça yükseliyor üzerinde de toplardan biri. İşte tam bu noktada o topun üzerindeki sayıyı okuyorsun sadece. Ya da aynı şekilde konsantre olduğum bir atyarışı koşusu. Start anı, atların girişi strat verilişi ve yarış başlıyor. Atlar koşuyor ve foto çizgisini geçen atların sırayla numaralarını okumak... Tek yapacağın şey bu numaraları kendin oluşturmayacaksın, zorlamayacaksın (yoksa senin hayal ettiğin, düşündüğün numara olur ki, başarısızlıkla sonuçlanır). Sadece zihninde oluşan o imajinasyonu serbest bırakacaksın. Herşey kendi kendine olup bitecek!... Tüm bu süreç 3 saat falan sürüyor bu arada...
@Yalcin41 imajinasyon tekniği , diye araştır googlede. Ben şimdi öyle baktım bir sürü bilgi çıktı. Sen muhtemelen imaj diye arattın...