12 Eki 2019

1,422 Mesaj

2,696 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
abi zarar yok kardan zarar var çok ağırda değil kaybım çoğunuza komik gelecek bir rakamdır ama. Zararımı çıkarıp kara geçmeme rağmen çekim yapmadım. Kaybettiğim parada zaten kar. Ama kasam kalmadı kasa yapabilecek bir durumda yok. Üstüne üstlük bütün şansım gitti. pazartesi ödemem var ama gelecek para yok. Birde zararı çıkarıp kaybetmem çok büyük hata oldu sözde tecrübeliyiz artık yapmıyoruz hataları ama sonu hüsran hep. Yaptım mallığa geri zekalılığa kızıyorum kendime kızdığım yakıştıramadığım için böyle bi gerizekelılığı daha çok sinirleniyorum.1 ayda 100 bin lira para verdim tüm yılın emegini çöp ettim.. geride çok az ama çok az sermayem kaldı.. işsizim engelliyim saglıgım kötü yaptıgım olay hazmedilir gibi degil beni kaç yıl geriye attı saglıgımı sikti bıraktı.. bir agrım varsa şu an 100 hissediyorum. ama yapacak birşey yok dostum malesef hüngür hüngür agladım 3 gün 1 saat uyku uyuyamadım .. Nefesim kesildi kalbim agrıdı ama hala ayaktayız..
o yüzden silkelenip önümüzü bakmalıyız.. notlar yazmak lazım sürekli benim gibi pcde isen şunu yapma bak sonu şu olacak acı çekmek istiyorsan onu yap gibi alkollüde olsan onu görünce belki geri adım atılır..
bilmiyorum şu son ayda benim yaptıgım bu 4 büyük depozit ve hepsinde yatırdıgımı 2ye katlayıp aynı gün içinde 0 görene kadar irade kayması beyin kayması yaşıyorum...
Düzelecek herşey kaç yaşında adamız o beyine onu ya sokacaz ya sokacaz acı çekmekden geberiyorum ama yapacak birşey yok...
Ben çok battım çok sıfırı gördüm allah rızkını kesmediyse mutlaka bir çıkış yolu bulursun bulacaz yapacak birşey yok.