dort_hum
MESAJ YAZAMAZ

16 Mar 2020

1,923 Mesaj

3,670 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Benimde corona muhabbeti öncesi güzel bi birikimim vardı(öyle ev araba alıcak tarzda değil ama en azından düğün yapılırdı veya gezilirdi) şuanda -lere düştüm :) ufak ölçekli ticaretle uğraştığım için ek hesap ve kredi kartı çok çok yardımcı oluyor nakit taşımak-vermekte sıkıntı oluyor bu coronadan sonra nakit paradan iyice çekinecek herkes ama ilk işim kredi kartı ve ekhesabın limitlerini minimum seviyeye indirmek olucak. kredi puanım yüksek olunca işbankası bana 1000tllik kart limitini 13.000e yükseltmiş resmen ateşle barut :)
bazı sektör çalışanları dolarla maaş alıyor yatırım yapıyor-ev kredisine giriyor-araba alıyor biz aileyle yaşıyoruz giderimiz yok yinede boşa kürek çekiyoruz :) coronadan sonra bende dizginleyeceğim artık çünkü hayatımda harika bi kadın var ciddi düşünüyoruz ve önümüzdeki 2-3 sene en azından yatırım-birikim yapmalıyım yada şerefsiz leverkusen yiyeceğine ben giderim evleneceğim kadınla tatilde yerim parayı daha iyi

bazı sektör çalışanları dolarla maaş alıyor yatırım yapıyor-ev kredisine giriyor-araba alıyor biz aileyle yaşıyoruz giderimiz yok yinede boşa kürek çekiyoruz :) coronadan sonra bende dizginleyeceğim artık çünkü hayatımda harika bi kadın var ciddi düşünüyoruz ve önümüzdeki 2-3 sene en azından yatırım-birikim yapmalıyım yada şerefsiz leverkusen yiyeceğine ben giderim evleneceğim kadınla tatilde yerim parayı daha iyi