6 Eki 2019
21,418 Mesaj
88,557 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
29 Kas 2019
60,831 Mesaj
82,616 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bu maçta ilkokulda idim. Hafta içi tabikide teneffüsde sonucu öğrenmiştim.Haso Fenerbahçe'li adaşım @Ragnar ... 1989 yılında FB - GS maçında ilk yarı 0 - 3 GS lehine bitmişti. GS li Hamdi abi vardı benden 7 yıl kıdemli. Öyle bir üzerime geldi ki maaşına iddaaya girdim onunla bu maçı alacaz diye. İkinci yarıda başta Prekazi olmak üzere tüm GS liler artistik hareketlerle başladılar oynamayaE tabii Hasan Vezir, Oğuz, Aykut, Rıdvan ...... ve diğerleri tıpkı biz izleyenler gibi o an anladılar maçı kazanacaklarını. 4 - 3 FB galibiyeti ile bitti maç
O maçı dünya gözüyle izleyebildiğim için çok şanslı bir Fenerliyim. Hee bir de sanırım 2000 yılındaki FB - Gaziantep maçı. Meşhur ''Bizler inandık, siz de inanın!'' sloganının yaratıcısı maç. Onda da ilk devre 0 - 3 Antep galibiyeti ile bitmiş maç 4 - 3 FB galibiyeti ile bitmişti. Onu da dünya gözüyle canlı izleyebilmiştim şanslı bir Fenerli olarak.
Bunun yanında 7 - 1 lik Sigma olomuc mağlubiyetini de izledi bu gözler, canlı olarakAma hiçbir zaman sönmedi, ne olursa olsun, içimdeki Fenerbahçe sevgisi. Sanırım 2006 yılıydı ya da 2007... Meşhur saat kaç? 21.45 ... dalgasının yayıldığı Denizli - Fener maçıydı beni futboldan soğutan. O güne kadar evimde her daim dijitürk vardı hem de full paket. O günün ertesi günü bir daha asla açtırmamak üzere iptal ettirmiştim digitürk paketimi ve açtırmadım da.
Halbuki o güne kadar futbol izlemek benim için herşeydi. Hele Fener izlemek dünyalara bedeldi. Ya hu bırakın Feneri, meşhur Galatasaray - Nechatel Xamax , Monaco - GS maçlarını izleyip sokaklara çıkıp elinde GS bayrağıyla saatlerce tur sevinci kutlamış adamım ben. Galatasaray - Eintracht Frankfurt maçında göl olmuş sahada GS nin son dakikalarda attığı şutun tam kale önünde su öbeğinin içinde tam da kale çizgisi önünde lap diye durup , gol olmayıp turun gittiği maçta ağlamış adamım ben.
Taaa ki Fenerde Çavuşoğlu, Beşiktaşta K. Kanat ve GS de kel kafalı burma bıyıklı adam ile Hıncal Uluç başta olmak üzere bunun gibi tiplerin taraftarlığı bok etmesine kadar... Bu adamlar ortaya çıkmış ve üzerine Denizli - Fener maçı da tüy dikmişti. Artık dijitürk yoktu, maçları izlemiyordum. Belki sadece derbileri izlemeye gidiyordum. O bahsettiğim şahıslar yüzünden artık GS ve BJK nin avrupa maçlarını dahi izlemiyordum. Bir şekil denk gelip izlesem de; kesinlikle rakip takımı destekliyordum.
O zamanları da geçirip bu günlere geldik. Bunları da neden yazdım bilmiyorum. Ama Fener bugün sana kazandıracak inanıyorum adaş!.. Şansın bol olsun.
6 Eki 2019
21,418 Mesaj
88,557 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Evet, hafta içiydi ve gündüzdü. Biz de mesai yapıyorduk çünküBu maçta ilkokulda idim. Hafta içi tabikide teneffüsde sonucu öğrenmiştim.
13 Eki 2019
12,730 Mesaj
26,290 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj