16 Ağu 2020
7,752 Mesaj
13,246 Tepki
0 Çözüm
100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bol şanslar..Bugün fazlasıyla şanslı ilerledik bir sıkımlık daha kurşunumuz olsun bu akşam.''Fenerbahçe ve Manchester United'' galip gelirse yine kuponumun bir kısmını dağıtmayı düşünüyorum.Bu seferde inşallah kolay bir kupon olur gerilmeden,kasılmadan keyif alarak gelmesini diliyorum.Şimdiden destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Hepimize bol şanslar... ?
Katılım Şartı :
Bu postu beğenip iyi dileklerinizi iletmeniz benim için yeterlidir.
Ödeme :
BTCTürk üzerinden göndermeyi düşünüyorum(Alternatif masrafsız coin seçmeye gayret edicem).Eğer kazanıpta coin cüzdanı olmayan arkadaşlara Papara olarak gönderimini forumdan yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa onlara iletebilirim.
DipNot : Ödemeler çekime göre bir sonraki güne sarkma durumu olabilir bilginiz olsun.
Çekiliş maç bitişiyle sonlanacak.
22 Kas 2020
3,757 Mesaj
2,562 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
6 Şub 2020
6,495 Mesaj
2,434 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
bol şansBugün fazlasıyla şanslı ilerledik bir sıkımlık daha kurşunumuz olsun bu akşam.''Fenerbahçe ve Manchester United'' galip gelirse yine kuponumun bir kısmını dağıtmayı düşünüyorum.Bu seferde inşallah kolay bir kupon olur gerilmeden,kasılmadan keyif alarak gelmesini diliyorum.Şimdiden destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Hepimize bol şanslar... ?
Katılım Şartı :
Bu postu beğenip iyi dileklerinizi iletmeniz benim için yeterlidir.
Ödeme :
BTCTürk üzerinden göndermeyi düşünüyorum(Alternatif masrafsız coin seçmeye gayret edicem).Eğer kazanıpta coin cüzdanı olmayan arkadaşlara Papara olarak gönderimini forumdan yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa onlara iletebilirim.
DipNot : Ödemeler çekime göre bir sonraki güne sarkma durumu olabilir bilginiz olsun.
Çekiliş maç bitişiyle sonlanacak.
6 Eki 2019
21,419 Mesaj
88,560 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj