31 Ocak 2021

1,945 Mesaj

609 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Bol şans liver atti won bu aradaEkli dosyayı görüntüle 58848
Sevgili @admin imizin wild'inin bir bölümü ile geceden kuponu hazırladım. Maçlar üzerinde uzunca inceleme ve fikir teatisi yaptım (kendi kendime) ...
Sadede gelirsek kupon tutarsa eğer; 6 kişiye 250 TL dağıtılacaktır.
Yalnız bu dağıtım 6 kişye nakit verme şeklinde olmayıp, 1500 TL forum yönetimine gönderilecek. Ve çekilişle belirlenen 6 kişi 250 şer TL lik kupon yapıp kupon kazanıcının 3/4 nü alacaklar 1/4 ü ile de yine yeni bir kupon etkinliği yapılacaktır...
Örnek: Çekilişte kazanan @chatlackali kuponunu hazırlayıp yönetime verdi ve toplam 4 oranlı kuponu tuttu... 250 TL lik kupon yapmış olacağından kupon kazancı 1000 TL olacaktır. İşte bu 1000 TL nin 750 si chatlackali ye ödenecek geri kalan 250 ile de tekrardan kupon etkinliği için çekiliş yapılacaktır. Birileri kupon tutturamayıp bu döngüyü kırdığı an maalesef döngü tamamlanmış olacaktır (başarısızlıkla)... İnşallah bu döngüyü sona erdiren benim kupon olmaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu vesileyle bir kez daha @admin ve tüm yardımcılarına ve Betforumu ekibine teşekkürler...
Ekstra kurallar yönetim ekibi tarafından editlenme hakkına sahiptir....
Çekilişe katılmak için bu mesajı beğenmeli ve bu başlıkta farklı sayfalarda en az 2 mesajınız olmalıdır ve gün içinde forumda sohbet ve etkinlik harici minimum 1 mesajınız olmalıdır... Başarılar dileyip etkinlik sonunda gelmek hakkınızın yedeğe geçmesine sebep olabilir.