fıratfırat
TC Onaylı

6 Eki 2019

2,113 Mesaj

2,430 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Arastirmadan sadece kendi fikrinizi ortaya koyuyorsunuz abi..bu da sadece fikir olmaktan öteye gitmez..Aldatmanın cezası ölüm olamaz, adamın kadını aldatmadığı ne malum? Nedense hiç görmüyoruz kocası aldattı diye mermi yağdırdı diye haberlere çıkan kadınları. İsterse yüz kere aldatsın, boşanırsın orda namusun olmaktan çıkar zaten.
Herşeyi geçtim çıkıp gurur duyması abes gururlu bir insan olsa başını öne eğer yürür.
Ben gitsin öldürsün mu diyorum.cezasi ölüm mü diyorum..yorum dahi yapmadım.
Yorum yapabilmem için önce bilgi sahibi olmalıyım..
Mevcut durumun ne ilgisi var şimdi senin yazdiginin ya da bir üstteki yazdiginin konu ile..
Bosanirsin orda namusun olmaktan çıkar diyorsun..
Yahu adam defalarca.affetmis..daha doğrusu kadın af dilemiş.adam da affetmis.. sonra tekrar aldatmış tekrar aldatmış..
Adam bu sefer ahiretimizi de dünyamızı da yakma demiş .bir anda silaha sarılıp orda cinayet işlememiş..
Günün sonunda muhtemeldir ki çevre baskısına dayanamamış ve en sonunda öldürmüş.
Bak bundan sonrası yorum..
Aferin denecek bir durum yok.sosyal medyada kendini ispatlama çabası zaten çok zavallica. İşin öbür boyutunu görmeden işkembeden lanetlemek ikiyuzluluktur. Ben de bu ikiyüzlülukten nefret ediyorum..genel de anlamda da nefret ederim iki yüzlü insanlardan .