tutmasadaoynar
TC Onaylı

29 Kas 2019

60,831 Mesaj

82,616 Tepki

0 Çözüm

5,100

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Tabii ki Fener de arka arkaya maçlar, puanlar kaybetse şu an konuşulan başka olurdu. Ama benim dediğim ya da düşündüğüm çok farklı.
Çok uzun yıllardır ilk kez maç boyu rakibine önde basan , kaçırdığında geri dönüp ortada bir daha basan bir takım oyunu var. Biz Fenerlilerin yıllardır görmek istediği oyundu bu. Fenerbahçe böyle oynadığı sürece hocanın da takımın da kredisi çok olur. Rakipleri 1 gol attığında daha çok skoru korumaya yönelik oyun oynarken; fenerbahçe 2 nci hatta 3 ncü golü aramaya devam ediyor maç boyu. Hem de iki kulvarda yarışmasına rağmen temposunu maç boyu koruyup sürdürmeye çalışıyor. Oyundan çıkanın yerine giren adam da aynı özveriyle oynuyor. Biz yıllardır sıkılmıştık Aykut Kocaman ve A avcı futbolundan. O yüzden bu saatten sonra maç sonucu ne olursa olsun takım bu oyunu oynadığı sürece Fener taraftarları her daim memnun olur. Tabii yönetimi bilmem. Çünkü onlar için takım bir yatırımdır, ticari durum da vardır. Onlar için tek başarı şampiyonluktur.
Ben olayı anlıyorum. Sende beni anladın galiba:) Önemli olan sonuçtur. Kimse beklemez. Jorge ile Fener belki seneye dahada iyi olacak. Şampiyon olamaz ise kalırmı .. meçhul
Son düzenleme: