8 Haz 2020

419 Mesaj

787 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

Ödülü yok!

Ödülü yok!

Ödülü yok!
temiz çamaşırları yok ki
17-25 ARalık zamanını hatırlayın
ne dedi Erdoğan Bayraktar
"Başbakan'dan talimatsız bu işi yapmam imkansız"
bunlar40-50 yılın getirdiği bir yapı
taa milli türk talebe birliği'nden
he ne oldular, Erbakan'ı müthiş bir biçimde satıp BOP eşbaşkanı olmayı tercih ettiler
iş fethullahcıklarıyla beraber cumhuriyetş yıkma projesine döndü
Ahmet necdet sezer 2007 ye kadar cumhurbaşkanı olmasaydı bu 2019 a sarkan başkanlık sistemi çok daha erken erçekleşirdi
sonra bütün kritik noktaları fethullahcıklarına tslim ettiler başta istihbarat olmak üzere
sonra ne oldu, fethullahcıkları baktı ki ortada bok gibi para var ve yeteri akdar nemalanamıyor
önce 100-150 mv sonra 7 şubat 2012 mit misteşrı astsubyı sorgu sorna mit tırları işi
en son da bunların hırsızlıklarını ortaya döktü
işte o zaman bunların ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ olduğunu toplum gördü (hala göremeyen bir 25 milyon var ya, neyse)
misal elektrik özelleşti
İstanbul Avrupa yakası CLK idi şimdi CK
bunlar ne ?
Cengiz Limak Kolin
Her hanede ortalama 50 lira (Az bile söylüyorum) ÇALSALAR
istanbuldaki konut sayısı ile çarp bakalım
bu CLK lar başka ne yaptı
köprü otoyol dahil ülkedeki büyük inşaatların çoğunu
bir harfiyat kamyonunun günlük harcırahı 100 lira olsun yakıtı şoförün hakkı günde kaç sefer yptığı vs
500 lira yazar geçer
sorna o kamyon başına 400 lirayı "geçiş garantili" diye gelecek 30 sene için
sana - bana - anana - bbana - karına - doğmuş veya doğmamış çocuklarına - torunlarına HAŞIRT DİYE SOKAR
sonuç olarak, damattaki ısrarın sebebi BU ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNE AKRABALIK BAĞI İLE BAĞLI OLMASIDIR
başka hiçbir sebebi yok...
yazdıklarının bir çoğu güzel tespitler, bende şunu diyorum rte çevresinde akıllı adam istemiyor anladığım kadarı ile, yani son zamanlarda Fahrettin koca dışında aklı başında alanında uzman birini işin başına koymadı.