17 Ara 2019

3,384 Mesaj

7,002 Tepki

0 Çözüm

300

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
aga sen fazla şartlandırıyorsun kendini. muhtemelen kendin de icralık olduğun için.
ilk başta değerlendirme olmadığına eminim. çok net. piynago ususlu adı çıkan aldı hacizlisi kyklısı ogrencisi vs hepsi aldı. baktılar boku çıkıyor. bu sefer vanalar kapatıldı kriterler daha dikkatli bakılmaya başlandı. hacizliler elendi varlık elendi ogrenci elendi vs.
herkes alıcak gibi özellikle maliye bakanın agzından cikan cumleyi de yememek için bu sefer haciz vs olayını ortaya sürdüler işte bu kadar basit.
ek olarak, eger bir filtre varsa bunda akpliyse evet değilse red vb bişey olmayacağı aşikar en azından bilgisyar başındaysa ha elden yapılır mı illaki yapılır
seni bilmem ama ben kendi adıma 1inde değil 15 yada 20 sinde başvursam yuzde 99 almıştım.
Şartlanma değil ben direk kanıt sunuyorum. Diyorum ki 1 tane varlık şirketine borcu olan adam kanıtlayamadı. Hepsi turkcell , vodeafone , evkur yada yapılandıırlmış icrası olanlar . Bunların hiç biri açık icra + varlık şirketi şeklinde değil. Bu adamların bile çok azı aldı. Hadi fuat çakar sahetkar, araştırmacı gökhan da sahtekar , 80 takipçisi olan bu adamda mı kolpacı ? Bu kadar adam yanılıyor ve sistemsel hata mı var ?