0 Takip Edilen
11 Takipçi
chatlackali
TC Onaylı

6 Eki 2019

21,418 Mesaj

88,557 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Levent ÜLGEN... Hemen hepimizin yakından tanıdığı, kimimizin ''En son babalar duyar'' Hallederiz Kadir olarak, kimimizin de ''Akasya Durağı'' Gülibik'in kocası üçkağıtçı şoför Sinan Kaya olarak sevdiği müthiş sevimli oyuncu Levent Ülgen... Diğer taraftan birçoğumuz onun ODTÜ fizik bölümünü iyi derece ile bitirdiğini de bilmeyiz. Bir yerlerden bunu öğrenmiş olsak da yakıştıramayız, öylesine ipe sapa gelmez, üçkağıtçı bir karaktere ODTÜ Fizik mezunu olmasını :) Peki... ''Ya öyle değilse?'' ...
Ağzına sağlık sevgili Levent Ülgen... 14 dakika süren kısacık ama, içeriğiyle çok çok çok uzun dopdolu bir konuşma yapmışsın!.. Ben de, bilmeyen, dinlememiş forumdaşlarım varsa; dinlesinler diye buraya taşıdım o müthiş konuşmayı... Hele ki konuşmanın son cümlesi o kadar çok şey anlatıyor ki! Gerçekten o cümledeki gibi o olay ya öyle değilse!?!... Spoiler vermemek için son cümleyi söylemiyorum, dinleyin!..
Ağzına sağlık sevgili Levent Ülgen... 14 dakika süren kısacık ama, içeriğiyle çok çok çok uzun dopdolu bir konuşma yapmışsın!.. Ben de, bilmeyen, dinlememiş forumdaşlarım varsa; dinlesinler diye buraya taşıdım o müthiş konuşmayı... Hele ki konuşmanın son cümlesi o kadar çok şey anlatıyor ki! Gerçekten o cümledeki gibi o olay ya öyle değilse!?!... Spoiler vermemek için son cümleyi söylemiyorum, dinleyin!..