2 Mar 2020

2,304 Mesaj

4,520 Tepki

0 Çözüm

300

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Benim anlamadigim 70-80 Milyon dolandiracak seviyeye gelmissin ulan hic mi kafan basmiyor dolandiracaksan bas git Dunyanin obur ucuna 3-5 milyona 0dan kimlik data al bak dalgana... Bunlarinda kafasini anlamiyorum hedefleri 1 milyar dolar mi o zaman mi tokatlayip kacacaklar 
Ulan Arda dunyada herkesle oynadin hic gordun mu Messinin Saadet Zincirine para yatirdigini ulan onuda gectim.AKP yalamasisin boyle birsey olsa AKPliler icinden gecmez mi zaten komediler cidden ha borc verirsin geri gelmez dolandirilirsin anlarimda bu tam avanak avi...
Aklima Titan Kenan geldi.Ne zaman boyle haberler okusam Titan Kenanin partisinde yaptigi dans gelir aklima...

Ulan Arda dunyada herkesle oynadin hic gordun mu Messinin Saadet Zincirine para yatirdigini ulan onuda gectim.AKP yalamasisin boyle birsey olsa AKPliler icinden gecmez mi zaten komediler cidden ha borc verirsin geri gelmez dolandirilirsin anlarimda bu tam avanak avi...
Aklima Titan Kenan geldi.Ne zaman boyle haberler okusam Titan Kenanin partisinde yaptigi dans gelir aklima...