0 Takip Edilen
1 Takipçi

2 Mar 2020

2,304 Mesaj

4,520 Tepki

0 Çözüm

300

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Zorlu bir kuponla erken bir başlangıç yapmak istedim.Sivas ve Başak maçları oldukça çetin geçecek.Başak bu maçtan sıyrılır diye düşünüyorum artık kafaya vurmuştur futbolcuların Erzurum formda ve zor takım ama bu maç o maç değil diye düşünüyorum Yılmaz Hoca için.Sivasa gelirsek sistem takımı zaten rakip fark etmeksizin asılıyorlar maça bu maçtada olağan sistemlerinden vazgeçmeden oyundan kopmadan oynarlar diye düşünüyorum.
Hepimize bol şanslar... ?
Katılım Şartı :
Bu postu beğenip iyi dileklerinizi iletmeniz benim için yeterlidir.
Ödeme :
BTCTürk üzerinden göndermeyi düşünüyorum(Alternatif masrafsız coin seçmeye gayret edicem).Eğer kazanıpta coin cüzdanı olmayan arkadaşlara Papara olarak gönderimi yönetim ve forumdan birkaç arkadaş yardımcı olabileceğini söyledi ulaştırma açısından bu yöntemlerle ödemeyi iletmeyi düşünüyorum.
DipNot : Ödemeler çekime göre bir sonraki güne sarkma durumu olabilir bilginiz olsun.
Çekiliş maç bitişiyle sonlanacak.
Hepimize bol şanslar... ?
Katılım Şartı :
Bu postu beğenip iyi dileklerinizi iletmeniz benim için yeterlidir.
Ödeme :
BTCTürk üzerinden göndermeyi düşünüyorum(Alternatif masrafsız coin seçmeye gayret edicem).Eğer kazanıpta coin cüzdanı olmayan arkadaşlara Papara olarak gönderimi yönetim ve forumdan birkaç arkadaş yardımcı olabileceğini söyledi ulaştırma açısından bu yöntemlerle ödemeyi iletmeyi düşünüyorum.
DipNot : Ödemeler çekime göre bir sonraki güne sarkma durumu olabilir bilginiz olsun.
Çekiliş maç bitişiyle sonlanacak.
Son düzenleme: