0 Takip Edilen
2 Takipçi
sneijder10
TC Onaylı

1 Ocak 2020

12,176 Mesaj

8,637 Tepki

0 Çözüm

5,555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
zaytung değil...
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, mutfakta tasarruf için “Mangoyu kurutup saklayın” önerisinde bulundu. Emine Erdoğan’ın daha önce de “Porsiyonları küçültün” önerisi tepki çekmişti.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bir dergi için verdiği röportajda Emine Erdoğan’ın ‘mangoyu kurutma’ önerisine tepki gösterdi. Tanal, şu ifadeleri kullandı:
“ÖĞRENCİLER BARINACAK YURT BULAMIYOR, BİRİLERİ MANGO KURUTMAYI ÖNERİYOR”
“60 yaşındayım. Mango nasıl bir yiyecektir? Nasıl yenilir? Bugüne kadar daha yemedim. Milletin yüzde 99’unun mango yediğini ve bildiğini sanmıyorum. Günaydın Türkiye’m, mangoyu merak ediyorum, ya siz? Saray böyle bir şey! Öğrenciler barınacak yurt bulamıyor, birileri mango kurutmayı öneriyor”
yolhaber.net
Emine Erdoğan’dan tasarruf önerisi: Mangoyu kurutup saklayın
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, mutfakta tasarruf için “Mangoyu kurutup saklayın” önerisinde bulundu. Emine Erdoğan’ın daha önce de “Porsiyonları küçültün” önerisi tepki çekmişti.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bir dergi için verdiği röportajda Emine Erdoğan’ın ‘mangoyu kurutma’ önerisine tepki gösterdi. Tanal, şu ifadeleri kullandı:
“ÖĞRENCİLER BARINACAK YURT BULAMIYOR, BİRİLERİ MANGO KURUTMAYI ÖNERİYOR”
“60 yaşındayım. Mango nasıl bir yiyecektir? Nasıl yenilir? Bugüne kadar daha yemedim. Milletin yüzde 99’unun mango yediğini ve bildiğini sanmıyorum. Günaydın Türkiye’m, mangoyu merak ediyorum, ya siz? Saray böyle bir şey! Öğrenciler barınacak yurt bulamıyor, birileri mango kurutmayı öneriyor”

Emine Erdoğan'dan tasarruf önerisi: Mangoyu kurutup saklayın - YOL HABER
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, mutfakta tasarruf için “Mangoyu kurutup saklayın” önerisinde bulundu. Emine Erdoğan’ın daha önce de “Porsiyonları küçültün” önerisi tepki...