fıratfırat
TC Onaylı

6 Eki 2019

2,113 Mesaj

2,430 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
asıl mobbing bu ülkenin evlatlarına yapılıyor.
ne yani 80 milyon ülkede , bu çöp artıklarının dışında hiç mi kimse yok sanıyorsunuz.
biz neden bizim önümüze sunulan bu kuklalara bel bağlayıp duruyoruz.
bunlara mobbing uygulandığı falan yok.
bir kaç ay önce, ince her gün ekranlarda idi. millet zokayı yutmayınca bu sefer ümit özdağ çıktı piyasaya.
2 aydır ümit özdağla yatıp ümit özdağla kalkıyoruz.
neymiş mültecileri gönderecekmiş. sonra?
ben de hepinizin altına birer ferrari çekip , yıllık gelirinizi 500 bin tl yapacam. hatta maaşınızı da dolar olarak verecem.herkese 1 er adet ev , yanında da yazlık verecem.
dilin kemiği yok.
biz mecburmuyuz bu tiyatroları izlemeye?
cevap veriyorum evet mecburuz. ,
daha önce bir kaç yerde belirtmiştim. bu ülkenin temiz 50 yıla ihtiyacı var.
şu an piyasada olan bütün kuşaklar nalları dikecek. siyasal islam bu topraklardan bütünüyle silinecek, yeni gelen nesiller, atalarının nasıl bir bataklık içinde olduğunu görüp , kendilerini yönetecek kişileri çok iyi kıstaslarla belirleyecek.
işte o zaman şaha kalkmaya başlarız.
şu an aliymiş veliymiş keremmiş hepsi hikaye. hepsi tek bir amaca hizmet ediyor.
ne yani 80 milyon ülkede , bu çöp artıklarının dışında hiç mi kimse yok sanıyorsunuz.
biz neden bizim önümüze sunulan bu kuklalara bel bağlayıp duruyoruz.
bunlara mobbing uygulandığı falan yok.
bir kaç ay önce, ince her gün ekranlarda idi. millet zokayı yutmayınca bu sefer ümit özdağ çıktı piyasaya.
2 aydır ümit özdağla yatıp ümit özdağla kalkıyoruz.
neymiş mültecileri gönderecekmiş. sonra?
ben de hepinizin altına birer ferrari çekip , yıllık gelirinizi 500 bin tl yapacam. hatta maaşınızı da dolar olarak verecem.herkese 1 er adet ev , yanında da yazlık verecem.
dilin kemiği yok.
biz mecburmuyuz bu tiyatroları izlemeye?
cevap veriyorum evet mecburuz. ,
daha önce bir kaç yerde belirtmiştim. bu ülkenin temiz 50 yıla ihtiyacı var.
şu an piyasada olan bütün kuşaklar nalları dikecek. siyasal islam bu topraklardan bütünüyle silinecek, yeni gelen nesiller, atalarının nasıl bir bataklık içinde olduğunu görüp , kendilerini yönetecek kişileri çok iyi kıstaslarla belirleyecek.
işte o zaman şaha kalkmaya başlarız.
şu an aliymiş veliymiş keremmiş hepsi hikaye. hepsi tek bir amaca hizmet ediyor.