0 Takip Edilen
0 Takipçi

17 Ara 2019

3,384 Mesaj

7,002 Tepki

0 Çözüm

300

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
maps.me - yurtdışında zaman geçirecek ve mobil internet kullanmak istemiyorsanız çevrimdışı harita indirip kullanabilirsiniz.
k-9 mail - toplu şekilde bütün meyillerinizi kontrol edebilirsiniz. gmail kullanacaklar için google hesabınıza girip 3.parti uygulamalara izin vermeniz gerekiyor yoksa açamıyorsunuz.
sync for reddit - son zamanlarda kullandığım reddit clienti.birçoğunu denedim hatta en son infinity reddit'te uzun süre takılı kaldım ama sanırım şu anlık kullandıklarımın en iyisi.
screen timeout - ekran zaman aşımını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
myappsharer - apklarınızı yedekleyebileceğiniz güzel bir uygulama.eğer telefonu belirli aralıklarla sıfırlıyorsanız ya da yedek almak isterseniz gayet iyi.
mixplorer - android kullanıyorsanız daha iyi bir dosya yöneticisi yok.
gboard - swift ve fleksy'e alternatif bir klavye.
perfect viewer - çizgi roman ve e-kitap görüntüleyici.
xodo pdf reader - pdf okuyucu ve editörü daha iyi varsa söyleyin bana.
twire - twitch kullananlar arkadaşlar için biçilmiş kaftan.yalnız f-droid üzerinden indirmeniz gerekiyor.
k-9 mail - toplu şekilde bütün meyillerinizi kontrol edebilirsiniz. gmail kullanacaklar için google hesabınıza girip 3.parti uygulamalara izin vermeniz gerekiyor yoksa açamıyorsunuz.
sync for reddit - son zamanlarda kullandığım reddit clienti.birçoğunu denedim hatta en son infinity reddit'te uzun süre takılı kaldım ama sanırım şu anlık kullandıklarımın en iyisi.
screen timeout - ekran zaman aşımını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
myappsharer - apklarınızı yedekleyebileceğiniz güzel bir uygulama.eğer telefonu belirli aralıklarla sıfırlıyorsanız ya da yedek almak isterseniz gayet iyi.
mixplorer - android kullanıyorsanız daha iyi bir dosya yöneticisi yok.
gboard - swift ve fleksy'e alternatif bir klavye.
perfect viewer - çizgi roman ve e-kitap görüntüleyici.
xodo pdf reader - pdf okuyucu ve editörü daha iyi varsa söyleyin bana.
twire - twitch kullananlar arkadaşlar için biçilmiş kaftan.yalnız f-droid üzerinden indirmeniz gerekiyor.