0 Takip Edilen
8 Takipçi
Ganyotcu
Abi sen bana imkan vermiyorsun ki.

14 Eyl 2019

2,794 Mesaj

5,527 Tepki

0 Çözüm

0

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Pazar dahil haftanin tum gunleri yayın akışım
1-Sabah kalk forum twiter bi onceki gun etkinlik sonuclarini kontrol et
2-twiter rtsiz olan forumlara gir kontrol et
3-Twiter sayfala yenilemeye basla en son uyudum saate kadar in etkinliklere katil
4-Ulan belki unutttum vardir deyip tanidik birinin profile gir bi yokla
5-Kazandim etkinlik olduysa sitelere gir hic bultene bakma orana gore oyna mackolikte isaretle kahvaltini yap sabah sabah ilk kuponlar banglades japonyo guney kore liginden yat
6-Twiter sayfa yenileme devam
7-Sayfa yenilerken Odullu kupon yapan tipsterlarin kupona bak ulan zaten gelmez deyip rt yapma
8-Belki rtsiz forum ici etkinlik yapilmistir diye tek tek kontrol et en son 1 hafta once etkinlik acmis forumlara bile bak
9-Twiter sayfa yenileme devam
10-Hergun bi tipster veya sahte hesap tarafindan kandirilmayi gor
11-Twiter sayfa yenile
12-Twiter sayfa yenile
13-Surekli etkinlik acan sitelere gir bak belki bonus tanimlanmistir de kullanabilir bonus yoktur yazisini gor ve hayal kirikligina ugra
14-Yenileme
15-Twiter sayfa yenileme ????
1-Sabah kalk forum twiter bi onceki gun etkinlik sonuclarini kontrol et
2-twiter rtsiz olan forumlara gir kontrol et
3-Twiter sayfala yenilemeye basla en son uyudum saate kadar in etkinliklere katil
4-Ulan belki unutttum vardir deyip tanidik birinin profile gir bi yokla
5-Kazandim etkinlik olduysa sitelere gir hic bultene bakma orana gore oyna mackolikte isaretle kahvaltini yap sabah sabah ilk kuponlar banglades japonyo guney kore liginden yat
6-Twiter sayfa yenileme devam
7-Sayfa yenilerken Odullu kupon yapan tipsterlarin kupona bak ulan zaten gelmez deyip rt yapma
8-Belki rtsiz forum ici etkinlik yapilmistir diye tek tek kontrol et en son 1 hafta once etkinlik acmis forumlara bile bak
9-Twiter sayfa yenileme devam
10-Hergun bi tipster veya sahte hesap tarafindan kandirilmayi gor
11-Twiter sayfa yenile
12-Twiter sayfa yenile
13-Surekli etkinlik acan sitelere gir bak belki bonus tanimlanmistir de kullanabilir bonus yoktur yazisini gor ve hayal kirikligina ugra
14-Yenileme
15-Twiter sayfa yenileme ????