0 Takip Edilen
0 Takipçi

5 Haz 2020

523 Mesaj

859 Tepki

0 Çözüm

100

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

Ödülü yok!

Ödülü yok!
selamlar, bir suredir aklimi kurcalayan birsey var. inancsiz bir insan degilim metafizige cinlere inanirim ancak cinci hocalara inanmam. yani inanmazdim, ta ki bugune kadar. oncelikle cin musallati illa gorunmeleri ile olmuyormus. ben musallat olduguna gorunur saniyordum. etrafimda bi kac problemli insan vardi kimisi gormus kimisi gormemis. mal mal hareketler yaparlardi. duzeldiklerini gordum , duydum. nasil oldugunu sordum hocaya gidip duzeldiklerini ogrendim.7 yasinda bi cocuk dusunun. annesine ileri geri konusan pislik yapan. hayirsizdir yapar ama daha 7 yasinda ne kadar kotu evlat olabilir? 1 kac ay boyunca cekti ailesi. cocugun tek derdi annesiydi. baska herkesle iyi cocugun arasi. ben piskologa gittiler saniyordum ama hocaya goturmusler oyle duzelmis cocuk. masallah cokda guzel bi erkekdi kesin nazar deger diye bekliyorduk ama anasinin suratina kaka atacak kadar nasil bir pislige donusur insan ? neyse daha boyle cok vaka var.
bugun yine bi yakinim gitmis, benden sakladi. uzun zamandir oturarak namaz kilan insan bugun ayakda kildigini soyledi namazini. o kadar doktora gitti film vs hicbirsey cikmiyordu. ama yillardir dizlerimde dizlerim diye sizlanirdi. evlenemeyen evlendi, is bulamayan ev sahibi oldu. genel anlamda hepimizin basireti bagli ozellikle ben film tadinda bir hayat yasiyorum. ne kadar yarak kurek isler varsa beni bulur, para kazandigimda bile 1 kurus odeme yapamadan para elimden ucar gider. acaba bizede mi musallat oldular? degistiremiyoruz hayatlarimizi ve yillardir ayni dongudeyiz..
bugun yine bi yakinim gitmis, benden sakladi. uzun zamandir oturarak namaz kilan insan bugun ayakda kildigini soyledi namazini. o kadar doktora gitti film vs hicbirsey cikmiyordu. ama yillardir dizlerimde dizlerim diye sizlanirdi. evlenemeyen evlendi, is bulamayan ev sahibi oldu. genel anlamda hepimizin basireti bagli ozellikle ben film tadinda bir hayat yasiyorum. ne kadar yarak kurek isler varsa beni bulur, para kazandigimda bile 1 kurus odeme yapamadan para elimden ucar gider. acaba bizede mi musallat oldular? degistiremiyoruz hayatlarimizi ve yillardir ayni dongudeyiz..
Son düzenleme: