5 Kas 2019

3,095 Mesaj

5,819 Tepki

0 Çözüm

100

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

Ödülü yok!
Böyle saçma danışıklı dövüş olmaz. Tarihte bir ilktir sanırım amerikan üssünün vurulması. Üssün içinde asker olsun olmasın farketmez, bir devlet tarafından amerikan toprağı vuruldu ve abd bunu sineye çekti. Sanırım İran'dan bu kadarını yapabileceklerini beklemediler. Bu yüzden de tansiyonu düşürmek istediler. ABD sanırım wietnam'dan sonra ilk defa geri adım attı, çok ilginç gerçekten.
Dünya Abd'nin geri adım atmasına şahit oldu ilk defa. Çok büyük olay.
Bi papaz için bizim belamızı sileceklerdi, İran'dan nasıl bu kadsr çekindiler? Bir de şurdan bakıyorum, mesela ABD Türk bir general süikast düzenlese ve alenen bunu itiraf etse, İran'on yaptığı gibi birşey yapabilir miydik? Hiç sanmıyorum. Askerimizin başına çuval geçirdiler de ne yapabildiler.
İran'dan da Abd'den de nefret eden birisi olarak İran'a saygı duydum. Gerisi boş, danışıklı dövüş, anlaşma vs ben bilmem dünya tarafından görünen bir gerçek var. İran ABD'yi vurdu ve ABD bunu sineye çekti.
Dünya Abd'nin geri adım atmasına şahit oldu ilk defa. Çok büyük olay.
Bi papaz için bizim belamızı sileceklerdi, İran'dan nasıl bu kadsr çekindiler? Bir de şurdan bakıyorum, mesela ABD Türk bir general süikast düzenlese ve alenen bunu itiraf etse, İran'on yaptığı gibi birşey yapabilir miydik? Hiç sanmıyorum. Askerimizin başına çuval geçirdiler de ne yapabildiler.
İran'dan da Abd'den de nefret eden birisi olarak İran'a saygı duydum. Gerisi boş, danışıklı dövüş, anlaşma vs ben bilmem dünya tarafından görünen bir gerçek var. İran ABD'yi vurdu ve ABD bunu sineye çekti.